SIXT-toimipisteet maailmanlaajuisesti
2000+
sijainnit maailmalla
105+
maat
SIXT SUOMI

SIXT EUROOPPA
SIXT WORLDWIDE

TERVETULOA SIXT AUTOVUOKRAAMOON

Sixt Autovuokraamo kuuluu yhteen maailman suurimmista autovuokraamoketjuista. Sixt on saksalainen autovuokraamoketju, joka on perustettu jo vuonna 1912. Nykyään Voit vuokrata Sixt-auton yli 100 maassa. Suomessa palvelemme yli 50 toimipisteessä Helsingistä Ivaloon. Olipa tarpeesi suuri tai pieni, Suomessa tai ulkomailla Sixtiltä löytyy sopiva vuokra-auto juuri sinulle. Meillä sinä päätät vain määränpään. Asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta. Ota yhteyttä p. 0200 111 222

SUOMEN LENTOASEMAT

Näytä lisää

AUTONVUOKRAUS SUOMESSA

Näytä lisää

VARAA VUOKRA-AUTO MISSÄ JA MILLOIN VAIN

Meillä autonvuokraus on helppoa: voit varata vuokra-auton helposti verkkosivuillamme, puhelimesi Sixt-sovelluksella, soittamalla asiakaspalveluumme puh. 0200 111 222 pvm/mpm tai vaikkapa matkatoimistosi kautta. Varaamalla vuokra-auton suoraan Sixt Autovuokraamosta pystyt hyödyntämään erikoistarjouksia ja keräämään lento- ja hotellipisteitä autonvuokrauksistasi. Verkkosivuillamme tai Sixt-sovelluksella voit tehdä varauksen missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Varausmoottori laskee sinulla parhaan hinnan ja näet kätevästi eri vaihtoehdot yhdellä silmäyksellä. Varaa kauttamme myös loma-auto ulkomaille.
Näytä lisää

JUURI SELLAINEN VUOKRA-AUTO, KUN SINÄ HALUAT

Autovalikoimasta löytyy kaikenkokoisia vuokra-autoja pienistä ja keski-suurista henkilöautoista aina farmareihin, urheiluautoihin minibusseihin ja pakettiautoihin. Meiltä löydät monien eri automerkkien kuten BMW, Mercedes-Benz, Ford, Skoda ja Toyotan vuokra-autoja. Kaikki vuokra-automme ovat tunnettujen automerkkien uusimpia malleja. Sixt vuokraa myös ympäristöystävällisiä autoja.
Näytä lisää