Autonvuokraus
Drenthe
Piilota
Alankomaat // Drenthe
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Drenthe

Alankomaiden Drenthen provinssissa autonvuokraus sujuu näppärästi - voit asioida Sixt Autovuokraamon kolmessa toimipisteessä: Groningenin kaupungissa ja lentokentällä sekä Apeldoornissa. Luotettava vuokra-auto Drenthessä helpottaa matkan taittamista itsenäisesti ja omassa aikataulussasi. Palveleva Sixt Autovuokraamo Drenthessä auttaa: saat käyttöösi sopivan ajoneuvon nopeasti ja vaivattomasti. Meiltä saat aina allesi luotettavan vuokra-auton ja vapaat ajokilometrit. Valitse tarpeesi mukaan käyttöösi joko henkilöauto, farmari tai urheiluauto. Mikäli tarvitset vaativampaan ajoon vankkaa ajoneuvoa, valikoimissamme on myös kestävät 4x4-maastoautot ja katumaasturit. Voit vertailla hintoja ja tehdä varauksen helppokäyttöisten verkkosivujemme kautta. Asiakaspalvelumme palvelee sinua seitsemänä päivänä viikossa ja antaa mielellään henkilökohtaista neuvontaa. Kerro toiveesi, niin järjestämme sopivan vuokra-auton allesi.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Autonvuokraus
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.09:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Palveleva autonvuokraus Drenthessä

Anna autovuokraamomme Drenthessä auttaa sinua valikoimaan tarpeisiisi sopiva vuokra-auto, ja saat mahtavat maisemat kaupan päälle. Alankomaiden maanteillä ajaminen on sujuvaa ja helppoa, taitat matkat laadukkaalla vuokra-autolla miellyttävästi. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autotyypin mutta ei tiettyä automallia. Kalustomme on uutta ja ajomukavuus on huippuluokkaa, ja lisäpalveluna voit ostaa lisäkuljettajan, GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Lisävakuutus tuo mielenrauhaa matkan päälle. Myös huolto- ja palautuspalvelu toimii 24 h vuorokaudessa, joten voit matkustaa huolettomasti.

Anna Drenthen maisemien hurmata

Drenthe sijaitsee Alankomaiden koilliskulmauksessa, ja sieltä on hyvät yhteydet naapuriprovinsseihin. Hollantilaiseen tyyliin löydät alueen joka kolkasta oman jalkapalloseuransa innokkaine kannattajineen. Matkustaessasi huomaat, että jokaisessa kylässä ja kaupungissa puhutaan omaa vähemmistökieli drentin paikallismurretta. Tärkeimmästä kohteesta Apeldoornista ajat noin puolessatoista tunnissa Groningenin kaupunkiin ja parissa tunnissa Amsterdamiin. Esihistorialliset, kivipaasista kootut, hunebedden-seremoniapaikat ovat alueen tärkeimpiä nähtävyyksiä, joita pääsee tutkimaan helpoiten omalla vuokra-autolla. Säilyneitä hunebedden-hautapaikkoja tunnetaan alueella 54 kappaletta, ja ne ovat noin 5 000 vuotta vanhoja. Euroopan historian synkistä puolista muistuttava Westerborkin keskitysleiri sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä alueen suurimmasta kaupungista, Groningenista. Drenthen luonnonrauha häiriintyy kerran vuodessa kansainvälisten TT-moottoripyöräkilpailujen vuoksi, jota katsomaan kokoontuu joka vuosi valtava määrä yleisöä. Mikäli olet liikkeellä perheen kanssa, Groningenin toimipisteeltämme on noin neljän vartin ajomatka hauskaan Wildlands-seikkailupuistoon.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service