Autonvuokraus
Groningen Lentoasema
Piilota
Alankomaat // Groningen // Groningen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Groningen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Machlaan 14 a
  9761 KT Eelde NL +31-50-5414477
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GRQ
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la.09:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Groningen lentokentällä

Matkasi Pohjois-Hollannissa voi alkaa suoraan Groningen lentokentältä, kun vuokraat auton kentällä sijaitsevasta Sixtin Autovuokraamosta. Vuokrauspisteemme autovalikoima kattaa taloudelliset henkilöautot, tilavat ja turvalliset farmarit, raskaaseen ajoon sopivat nelivedot sekä ensiluokkaisen ajokokemuksen antavat luksusautomme, urheilu- ja avoautot. Lisäpalveluista voit valita tarpeisiisi sopivimmat. GPS-navigaattori helpottaa matkantekoa, ja lapsiperheet arvostavat lasten turvaistuimia. Tarjoamme myös erilaisia lisävakuutuksia, sekä voit nimetä matkalle lisäkuljettajan. Ole yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme varataksesi sopivan vuokra-autopaketin tai käy verkkosivuillamme tekemässä varaus. Huomioithan ystävällisesti, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Tarjoamme vapaat ajokilometrit.

Autonvuokraus Groningen lentokentällä on sujuvaa ja helppoa

Groningen lentokenttä, lyhenteeltään GRQ, tunnetaan myös nimellä Groningen Eelde. Se sijaitsee vain 15 kilometrin päässä Groningenin kaupungista ja kentältä on helppo ajaa sekä Groningeen että läheiseen Asseniin A28-tietä pitkin. Alankomaiden pääkaupunkiin, Amsterdamiin, on ajomatkaa noin 200 kilometriä. Vuokrauspisteemme löydät kentälle saavuttuasi helposti etsimällä toimipisteemme Sixt-kyltin. Matkasi pääsee alkamaa joutuisasti, kun olet tehnyt varauksen jo etukäteen. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään autonvuokrausta Groningenin lentokentällä koskevissa tiedusteluissasi.

Vuokra-auto vie helposti perille Alankomaissa

Groningen on yksi Alankomaiden suurimmista kaupungeista ja siellä asuu 200.000 ihmistä. Se on yhdistelmä historiallista arkkitehtuuria, hienoja museoita, sykkivää yöelämää ja runsasta kulttuuritarjontaa. Kun ajat kaupunkiin, sen merkittävin maamerkki, Martinitoren, löytyy keskustasta. Kyseessä on 1200-luvulta peräisin olevan kirkontorni, jonka kellotorniin voi kiivetä 260 askelmaa ihailemaan kaupungin maisemia. Kaupungin merenkulun historiaan voit tutustua kaupungin pohjoisosasta löytyvässä merenkulkumuseossa. Luontorakkaille matkailijoille elämyksen tarjoaa kaupungista noin 30 kilometrin ajomatkan päässä löytyvä Lauwersmeerin kansallispuisto. Erinomaisen päiväretken kohde, Bourtangen kylä, on myös helposti saavutettavissa vuokra-autollasi, nimittäin sinne ajaa vain noin tunnin verran kaupungista. Kylässä on vain 300 asukasta, mutta se on tähden muotoinen ja sitä ympäröi vallihauta eli kyse on varsin ainutlaatuisesta kohteesta. Autonvuokraus Groningenin lentokentältä avaa sinulle oven antoisaan matkaan, jonka aikana voit itse päättää aikataulusi ja reittisi, ja matkatavarat kulkevat helposti mukana vuokra-autossa, eikä pidemmänkään matkan taittaminen ole este, kun alla on oma vuokra-auto.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la.09:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Groningen Lentoasema GRQ Machlaan 14 a 9761 KT Eelde 53.128854, 6.587570 +31-50-5414477

Sixt-toimipiste Groningen Lentoasema GRQ

Machlaan 14 a
9761 KT Eelde
 
Puhelinnro +31-50-5414477

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service