Autonvuokraus
Overijssel
Piilota
Alankomaat // Overijssel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Overijssel

Overijsselin provinssissa hoida autonvuokrauksen Sixt Autovuokraamosta helposti ja vaivattomasti niin työmatkalla kuin lomallakin. Autonvuokraus Overijsselissä onnistuu kätevästi verkkosivuiltamme ja laajasta valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Valitse esimerkiksi työmatkalle kätevä henkilöauto ja lomalle perheen tai ystävien kanssa tilava farmari, johon mahtuu myös mukavasti matkatavaroita. Valikoimastamme löytyy myös minibusseja tai maastureita, mikäli olette matkalla suuremmalla porukalla, sekä avo- ja urheilutautoja, jotka tuovat matkaasi hieman luksusta. Tutustu kattavaan valikoimaamme verkkosivuiltamme tai ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme ja autamme sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vaihtoehdon. Vuokraukseen sisältyy vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Autonvuokraus
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.09:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Luotettavaa autonvuokrausta Overijsselin provinssissa

Overijsselin provinssissa Sixt Autovuokraamo sijaitsee Apeldoornissa, josta löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja uusimmissa automalleissa. Voit valita vuokraukseesi lisäpalveluita tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi GPS-navigaattori helpottamaan suunnistusta, lasten turvaistuimet perheen kanssa matkustaville sekä lisäkuljettajapalvelu, jolloin useampi matkaseurueesta voi ajaa. Tämän lisäksi voit valita automallin automaattivaihteistolla tai dieselmoottorilla osaan autokategorioistamme, sekä lisävakuutuksia tuomaan turvaa matkallesi. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Seikkaile Overijsselissä Sixt vuokra-autolla

Overijsselin provinssi sijaitsee Alankomaiden itäosassa. Provinssin pääkaupunki Zwolle on perustettu jo vuoden 800 aikoihin ja se on ollut aina tärkeä kauppapaikka hyvien kulkuyhteyksiensä ansiosta. Overijsselissä liikkuu kätevästi vuokra-autolla, jolla myös näkee ja tutustuu alueeseen aivan eri tavalla. Hyppää Sixt vuokra-auton rattiin ja lähde ihastelemaan esimerkiksi Twickelin linnaa ja puutarhaa Deldeniin tai muita provinssin puistoja, kirkkoja ja linnoja - tai jännittämään PEC Zwollen jalkapallo-ottelua. Vuokra-autolla matkustat koko perheen kanssa mukavasti esimerkiksi katsomaan suloisia poneja Ponyparkiin Collendoorniin tai viettämään riemukasta päivää lasten kanssa Avonturenpark Hellendoorniin. Tekemistä ja nähtävää riittää niin lomalla kuin työmatkalla töiden ohessakin. Autonvuokraus Overijsselissä tuo matkaasi mukavaa vapautta ja voit tutustua provinssiin juuri itsellesi sopivaan tahtiin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service