Autonvuokraus
Sittard
Piilota
Alankomaat // Sittard
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sittard

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta tekee matkastasi Sittardiin sujuvan, sillä valittavanasi on laaja autovalikoimamme lisäpalveluilla. Lähimmät vuokrauspisteemme sijaitsevat Maastrichtissa, mutta voit tutustua vuokrauspisteisiimme ja autokalustoomme myös verkkosivuillamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Riippuen vuokrauspisteestä saatavilla on henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit ja pakettiautot. Ajoneuvon vuokraus meiltä on helppoa ja vuokra-auton kyydissä päätät itse aikatauluistasi ja matkasi määränpäistä.

 
 • Maastricht Aachen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Vliegveldweg 120 A
  6199 AD Maastricht

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Eindhoven Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Luchthavenweg 13b
  5657 EA Eindhoven

  ma. - pe.08:00 - 22:00
  la. - su.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Maastricht

  Sixt Autonvuokraus
  Parallelweg 38
  6221 BD Maastricht

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Eindhoven

  Sixt Autonvuokraus
  Vestdijk 135
  5611 CB Eindhoven

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 13:00
  su.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt vuokra-auto antaa vapautta ja tehostaa ajankäyttöä

Vuokraamalla auton meiltä saat käyttöösi suosittujen automerkkien uusimmat mallit, joihin voit ottaa myös erilaisia lisäpalveluita. Perhematkailusta Alankomaissa tulee turvallisempaa ja hauskempaa, kun käytössä on tilava farmari tai maasturi ja lastenistuimet lapsille, sekä vielä halutessasi lisävakuutus tuomaan mielenrauhaa yllättäviin tilanteisiin. GPS-navigaattori on kätevä työkalu, joka vie helpommin perille uuteen paikkaan, kun etsit kokouksen tai yritystapaamisen sijaintia tai kun haluat lomallasi ottaa rennommin etsiessäsi nähtävyyksiä Sittardissa ja sen ympäristössä. Jos haluat tehdä vaikutuksen yrityskumppaniin tai häämatkalla puolisoosi tai vain nauttia ylellisestä ajokokemuksesta, on meillä Sixt Autovuokraamossa tarjota Sittardin matkalle vuokra-autoksi myös erilaisia luksusautoja. Huomioithan, että emme voi taata varatessasi tiettyä automerkkiä - ainoastaan autokategorian.

Matkusta mukavasti Sittardissa ja vuokraa auto Sixtiltä

Sittardin kaupungin itäraja on yhteinen Saksan kanssa ja moni kaupungin noin 48 000 asukkaasta puhuu sujuvasti sekä hollantia että saksaa, ja kaupungissa on vaikutteita kummankin maan kulttuurista. Historian havina tuntuu kaupungin keskiaikaisissa kirkoissa, joita on keskustassa useampi, mutta miksipä et ajelisi vuokra-autollasi kaupungin laitamilla etsimässä yhä olemassa olevia 1200-luvulla rakennetun kaupunginmuurin raunioita. Autonvuokraus Sittardissa kannattaa, jotta pääset näkemään myös mielenkiintoiset kohteet kauempana kaupungista. Lähellä Saksan rajaa, Sittardin keskustasta pohjoiseen sijaitsee luonnonpuisto ja suosittu vapaa-ajanviettopaikka Schwienswei, jossa on metsiä, niittyjä ja peltoja. Siellä voi myös kalastaa, joten työmatkallakin on mahdollista käydä rentoutumassa kalastaen tai kenties yhdessä liikekumppanien kanssa neuvottelut sujuvat paremmin yhteisen harrasteen parissa, joten huolehdi autoa vuokratessa, että vuokra-autossasi riittää tilaa tarvikkeille ja matkaseuralle. Sixtin asiakaspalvelu ja luotettava vuokra-auto tekevät matkasta kuin matkasta kokemisen arvoisen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service