Autonvuokraus
Tigre
Piilota
Argentiina // Tigre
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tigre

Sixt Autovuokraamo Argentiinassa, Buenos Airesin Tigressä tarjoaa edullista ja turvallista autonvuokrausta, kun tarvitset vuokra-autoa tässä raidallisen kissaeläimen mukaan nimetyssä kaupungissa. Autovalikoimastamme löydät sopivat ajoneuvot niin lomalle kuin työmatkoillekin. Sixtin kautta vuokraus on helppoa ja hoituu käden käänteessä. Autokalustomme Tigressä kattaa tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit. Voit hoitaa varauksesi etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Otathan rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnitelun!

 
 • Buenos Aires Lentoas. Newbery

  Sixt Autonvuokraus
  Av Rafael Obligado S/n
  C1425DAA Buenos Aires

  ma. - la.08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Buenos Aires Lentoasema Ezeiza

  Sixt Autonvuokraus
  Autopista Tte Gral.
  B1802EZE Buenos Aires

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Buenos Aires/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery/Collection Service
  1010 Buenos Aires

  ma. - pe.09:00 - 19:00
  la.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Buenos Aires

  Sixt Autonvuokraus
  Cerrito 1366
  C1010ABB Buenos Aires

  ma. - pe.09:00 - 19:00
  la.09:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Tigressä käy kätevästi

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Tigrestä! Olemme luotettava ja asiantunteva yritys, joka haluaa tehdä matkustuksesta mukavaa ja joustavaa. Tarjoamme laajan valikoiman automalleja sekä kattavat lisäpalvelut juuri sinun tarpeisiisi sopien. Kaikki vuokra-automme Tigressä ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia. Voit valita meiltä käyttöösi taloudellisen henkilöauton, tilavan farmarin tai vaativaan ajoon sopivan maasturin. Kun suunnittelet autonvuokrausta Tigressä ensimmäistä kertaa, suosittelemme lisäpalveluistamme GPS-navigaattoria. Edullinen lisäkuljettajapalvelu puolestaan varmistaa mukavan ja sujuvan ajon ryhmässä matkustaville, kun kuskia voi vaihtaa joustavasti. Perhelomille tarjoamme eri-ikäisille sopivat lastenistuimet.

Vuokra-auton hintaan kuuluu kolarivakuutus. Voit valita vuokra-auton varausvaiheessa myös muita käytännöllisiä lisävakuutuksia, kuten varkaus- tai henkilövahinkovakuutus. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme halutun autokategorian, emme tiettyä automallia. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä, mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Tigressä.

Sixtin vuokra-autolla Tigressä

Tigre on 30 000 asukkaan kaupunki Buenos Airesin maakunnassa Argentiinassa. Tämä suosittu matkailukohde sijaitsee 28 kilometriä pohjoiseen Buenos Airesin kaupungista. Se on saanut nimensä alueella toisinaan kaupungin alkuaikoina metsästetyistä tiikereistä. Samainen petoeläin on kuvattuna kaupungin vaakunassa.

Tigressä voit käyskennellä joen rantaa pitkin ja nauttia maisemista sekä paikallisista herkuista. Voit myös käydä tutkimassa Puerto de Frutos -markkinoita ja etsiä kiehtovia matkamuistoja. Perheen pienimpiä kiinnostavat varmasti sekä huvipuisto Parque de la Costa että vesipuisto Aquafan. Molemmat huvittelupaikat ovat saavutettavissa muutamassa minuutissa kaupungin keskustasta. Alueella on myös useita ostoskeskuksia, kuten Portal del Puerto, Docks del Puerto sekä Remeros Plaza. Kaikki näistä sijaitsevat parin kilometrin säteellä toisistaan, ja mikä parasta, sinun ei tarvitse kantaa ostoksiasi itse, vaan ne mahtuvat vaivatta tilavaan vuokra-autoosi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service