Autonvuokraus
Villa La Angostura
Piilota
Argentiina // Villa La Angostura
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Villa La Angostura

Sixt Autovuokraamo auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Villa La Angosturassa. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai seurueellesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa esimerkiksi näppärä ja taloudellinen henkilöauto, tilava farmariauto tai nelivetomaasturi vaativampaan ajoon. Tutustu autokalustoomme, ja valitse mieleisesi vuokra-auto Villa La Angosturan -matkallesi. Vuokraus Sixtiltä on helppoa, edullista ja turvallista! Voit hoitaa varauksesi etukäteen joko soittamalla meille taikka vierailemalla verkkosivuillamme. Otathan meihin rohkeasi yhteyttä, ja voimme aloittaa yhdessä unohtumattoman matkasi suunnittelun!

 
 • Bariloche Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ruta 237 S/N
  8400 Bariloche

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • San Martin Andes Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ruta Nacional 40 km 22
  8370 San Martin de los Andes

  ma. - su.08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • San Carlos de Bariloche

  Sixt Autonvuokraus
  Panozzi 63 Local 4
  8400 San Carlos de Bariloche

  ma. - la.09:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • San Martin de los Andes

  Sixt Autonvuokraus
  Coronel Diaz 1120
  8370 San Martin de los Andes

  ma. - su.09:00 - 13:00
   16:00 - 20:30
  Juhlapyhä09:00 - 13:00
   16:00 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Vuokra-auto alle Villa La Angosturan Sixt Autovuokraamosta

Sixt Autovuokraamo Villa La Angosturassa, Argentiinassa, palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja edustavat markkinoiden suosituimpia malleja. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustu myös lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori helpottaa kaupungissa suunnistamista. Lapsiperheille puolestaan tarjoamme turvalliset lastenistuimet. Valitse lukuisista vakuutuksistamme juuri sinulle sopivimmat huolettomaan ajamiseen. Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, ja he vastaavat mielellään kysymyksiin koskien autonvuokrausta Villa La Angosturassa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle autokategorian, mutta emme tiettyä automallia.

Sixtin vuokra-autolla kiehtovassa Villa La Angosturassa

Villa La Angostura on noin 11 000 asukkaan kylä Argentiinan Neuquén maakunnassa. Se sijaitsee Nahuel Huapi -järven luoteisrannalla, Patagonian vuoristoisella alueella. Se onkin ansainnut lempinimensä, Patagonian puutarha, tässä luonnonkauniissa miljöössä. Matkaa Chilen rajalle on täältä vain muutama kilometri ja lähimmät kaupungit ovat Bariloche ja San Martin de los Andes. Kaupunki houkuttelee ympäri vuoden vierailijoita sekä liikkumaan että viihtymään. Kaupat ja ravintolat tarjoilevat käsintehtyä suklaata ja paikallista olutta.

Sixt Autovuokraamon vuokra-autot tekevät Villa La Angosturassa matkustuksesta vaivatonta. Niiden avulla pääset liikkumaan joustavasti ja oman aikataulusi mukaan, minne ikinä haluatkaan. Villa La Angostura tarjoaa upeat puitteet kaikenlaisille aktiviteeteille, kuten kiipeilylle, melonnalle, vaeltamiselle, pyöräilylle sekä talvella laskettelulle. Pakkaa tavarat mukaasi ja lähde retkelle ihailemaan luonnonkaunista Argentiinaa parhaimmillaan. Tilavassa Sixt vuokra-autossa kulkevat suuremmatkin tavarat vaivatta mukana. Valitse siis Sixt Autovuokraamo Villa La Angosturassa ja aloita elämäsi seikkailu!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service