Autonvuokraus
Villa La Angostura
Piilota
Argentiina // Villa La Angostura // Villa La Angostura
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Villa La Angostura: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Av. Arrayanes 341
  8407 Villa La Angostura AR +54-2944826500
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: BRCN01
Aukioloajat
ma.16:00 - 20:00
ti. - la.09:00 - 13:00
 16:00 - 20:00
 
 

Seikkaile Argentiinassa Sixt Autovuokraamo Villa la Angosturan vuokra-autolla

Sixtin autonvuokrauspiste Villa la Angosturassa on ykkösvaihtoehto lomaa suunnitellessasi. Löydät helposti toimipisteemme Villa la Angosturasta aivan kaupungin pääkadun alusta. Tee varauksesi ennakkoon verkkosivuillamme tai puhelimitse varmistaaksesi haluamasi kategorian saatavuus. Avulias ja asiantunteva henkilökuntamme valitsee sinulle tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Sixt Autovuokraamo Villa la Angosturan valikoimasta. Tarjontaan kuuluvat sekä kätevät ja kompaktit henkilöautot kaupunkiajoon sekä tilavat farmarit ja nelivedot haastavammille reiteille. Valitse vapaus lomareissulle perheen tai ystävien kesken tai työmatkallesi autonvuokrauksella Villa la Angosturassa. Kansainvälinen Sixt palvelee sinua tarjoten edullisia hintoja ja huippulaatuisia vuokra-autoja - täydellinen vastine rahoillesi. Nouda vuokra-auto toimipisteestämme Villa la Angosturasta ja aloita matkasi Patagoniassa. Vuokra-autolla Villa la Angosturassa pääset helposti ja kätevästi tutustumaan niin kaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin ja kohteisiin, kuten joka viikko Bahia Mansan satamassa järjestettäviin käsityöläisten markkinoihin tai lähistöllä sijaitsevaan Villa la Angosturan alueen historialliseen museoon. Voit myös vierailla kaupungin ulkopuolella sijaitsevissa lukuisissa upeissa luontokohteissa, kuten muutaman kilometrin päässä kaupungista sijaitsevassa Bayo Hillin hiihtokeskuksessa jossa on upeat näköalat tarjoava kävelyreitti.

Valitse Sixt, kun haluat tutustua Villa la Angosturaan vapaammin

Argentiinan ylängöillä Patagoniassa sijaitseva Villa la Angostura tarjoaa matkailijoille monipuolisia nähtävyyksiä ja elämyksiä. Saadaksesi matkastasi irti parhaat puolet varaa vuokra-auto toimipisteestämme Villa la Angosturasta. Voit tehdä varauksen etukäteen verkossa tai puhelimitse ja valita vuokra-auton haluamastasi kategoriasta. Autokalustomme kattaa mukavat ja kompaktit henkilöautot, tilavat farmarit ja nelivetomaasturit, joilla matkanteko vuoristossa sujuu haastavammillakin reiteillä. Voit myös valita lisävarusteiksi vuokrapakettiisi esimerkiksi GPS- navigaattorin, jonka avulla pysyt helpommin kartalla. Perheen pienimmätkin nauttivat matkasta, kun valitset mukaan lastenistuimen tai turvakaukalon. Huomaathan, ettemme voi taata tiettyä automallia valikoimastamme, vaan henkilökuntamme valitsee sinulle tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.16:00 - 20:00
ti. - la.09:00 - 13:00
 16:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Villa La Angostura BRCN01 Av. Arrayanes 341 8407 Villa La Angostura -40.762497, -71.641398 +54-2944826500

Sixt-toimipiste Villa La Angostura BRCN01

Av. Arrayanes 341
8407 Villa La Angostura
 
Puhelinnro +54-2944826500

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service