Autonvuokraus
Bilinga - QLD
Piilota
Australia // Bilinga - QLD
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bilinga - QLD

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Bilingassa Queenslandissa on edullista ja turvallista. Valitse vuokra-auto omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan monipuolisesta autovalikoimastamme. Autokalustomme Australian Bilingassa kattaa tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit. Ota allesi taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai vaativaan ajoon sopiva maasturi. Meillä on ajoneuvoja moneen makuun ja niiden vuokraus on erittäin helppoa! Tarjoamme myös aina vapaat ajokilometrit. Voit hoitaa varauksen etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo nyt!

 
 • Gold Coast Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  15 Maud Street
  4224 Tugun

  ma. - su.07:00 - 21:45
  Juhlapyhä07:00 - 21:45

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Brisbane Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  504 Nudgee Road
  4001 Hendra

  ma. - su.06:00 - 21:45
  Juhlapyhä06:00 - 21:45

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Brisbane

  Sixt Autonvuokraus
  82 Wickham Street
  4006 Fortitude Valley

  ma. - pe.08:00 - 16:45
  la. - su.08:00 - 11:45
  Juhlapyhä08:00 - 16:45

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Asiantuntevaa autonvuokrausta Bilingassa

Sixt Autovuokraamo Bilingassa tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, uusimmat automallit sekä asiantuntevan asiakaspalvelun. Kaikki vuokra-automme Bilingassa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia, ja tarjoamme vuokra-autoihin myös kattavat lisäpalvelut ja vakuutukset. Mikäli matkustat ryhmässä ja haluat helpottaa ajoa, valitse varauksen yhteydessä lisäkuljettajapalvelumme. Jos Queensland ei ole sinulle entuudestaan tuttu kohde, suosittelemme GPS-navigaattoria matkaasi helpottamaan. Lasten kanssa on hyvä muistaa lisätä pakettiin turvalliset lastenistuimet. Täydellisen listan autokategorioista ja lisäpalveluista löydät verkkosivuiltamme varausvaiheessa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Bilingassa, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelijoihimme, jotka ovat tavoitettavissa kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.

Sixtin vuokra-autolla upealle Gold Coastille

Australian Queenslandiin kuuluvassa Bilingassa sijaitsee Gold Coastin lentokenttä sekä pieni lähiö. Ota Sixt vuokra-auto allesi Bilingasta ja lähde seikkailemaan Australian rannikkoa pitkin. Matkaa kuuluisalle Gold Coastille on Bilingasta noin 25 kilometriä ja sen ajaa Sixt vuokra-autolla puolessa tunnissa. Gold Coast on noin puolen miljoonan asukkaan kaupunki Brisbainen eteläpuolella. Kaupunki on tunnettu upeista hiekkarannoistaan, joita kaupungista löytyy yli 60 kilometriä! Matkalla Gold Coastille voit pysähtyä vaikkapa Palm Beachillä, Mermaid Beachillä tai millä tahansa muulla rannalla. Niitä todella riittääkin, kun ajelet rantaviivan tuntumassa. Pakkaa siis uimatarpeet tai vaikkapa sukellusvälineet mukaan ja lähde valloittamaan Australian rannikko Bilingasta vuokrattu Sixt vuokra-auto allasi. Tilaviin vuokra-autoihin mahtuu mukaan niin koko perhe, kuin myös matkatavaratkin. Matkallasi pääset näkemään ja kenties myös kokemaan aidon surffaajan Australian.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service