Autonvuokraus
Coolangatta
Piilota
Australia // Coolangatta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Coolangatta

Sixt Autovuokraamo auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Australian Gold Coastin Coolangattassa. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai seurueellesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa meiltä esimerkiksi näppärä ja taloudellinen henkilöauto, tilava farmariauto tai nelivetomaasturi vaativampaan ajoon. Tutustu autokalustoomme, ja valitse mieleisesi vuokra-auto Australian-matkalle. Vuokraus Sixtiltä on helppoa, edullista ja turvallista! Voit hoitaa varauksesi etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

 
 • Gold Coast Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  15 Maud Street
  4224 Tugun

  ma. - su.07:00 - 21:45
  Juhlapyhä07:00 - 21:45

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Brisbane Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  504 Nudgee Road
  4001 Hendra

  ma. - su.06:00 - 21:45
  Juhlapyhä06:00 - 21:45

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Brisbane

  Sixt Autonvuokraus
  82 Wickham Street
  4006 Fortitude Valley

  ma. - pe.08:00 - 16:45
  la. - su.08:00 - 11:45
  Juhlapyhä08:00 - 16:45

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Joustavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Coolangattassa

Sixt Autovuokraamo Coolangattassa, Australian Gold Coastilla, palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja edustavat markkinoiden suosituimpia malleja. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustuthan myöskin lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori helpottaa kaupungissa suunnistamista, etenkin jos olet käymässä siellä ensimmäistä kertaa. Lapsiperheille puolestaan tarjoamme turvalliset lastenistuimet lasten iän ja koon huomioon ottaen. Voit valita lukuisista vakuutuksistamme sinulle sopivimmat huolettomaan ajamiseen. Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, ja he vastaavat mielellään kysymyksiin koskien autonvuokrausta Coolangattassa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle autokategorian, emme tiettyä automallia.

Ota Australian rannikko haltuun Sixtin vuokra-autolla

Ota allesi luotettava ja edullinen Sixt vuokra-auto Coolangattassa. Voit lähteä tutkimaan Australian rantaa heti ja ottaa vaikka suunnaksi Kapteeni Cookin muistomerkin ja majakan. Matkaa Coolangattasta niille on vain pari kilometriä. Voit samalla käydä katsomassa upeita merimaisemia Snapper Rocksilta. Siitä pääset jatkamaan matkaa kohti Gold Coastin keskustaa, jonne matkaa on vain noin 25 kilometriä. Matka taittuu mukavasti ilmastoidulla vuokra-autolla ja täällä pääset myös tutustumaan lainelautailijoiden keskukseen, pulahtamaan kirkkaaseen veteen tai vaikkapa vain makoilemaan hiekkarannalle nopeasti. Gold Coast ei ole kuitenkaan pelkästään hiekkarantoja, vaan kaupungista löytyy kaikenlaisia huvituksia koko perheelle. Voit vierailla esimerkiksi jossakin useista huvipuistoista, kuten Dreamworld, Warner Bros. Movie World tai Sea World. Dreamworld sijaitsee noin 25 kilometrin, Movie World 20 kilometrin ja Sea World 10 kilometrin päässä Gold Coastin keskustasta. Coolangattan Sixt Autovuokraamon vuokra-autot tekevät Australian valloituksesta helppoa ja hauskaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service