Autonvuokraus
Darlinghurst
Piilota
Australia // Darlinghurst
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Darlinghurst

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Darlinghurstissa! Tarjoamme ajoneuvoja joka makuun niin lomailuun kuin työmatkoillekin. Autovalikoimastamme löydät näppärät ja taloudelliset henkilöautot sekä tilavat farmarit ja minibussit isommillekin seurueille. Monipuolinen autokalustomme sekä asiantunteva palvelumme takaavat sinulle laadukkaan vuokrauskokemuksen. Vuokra-automme Darlinghurstissa edustavat markkinoiden suosituimpien automerkkien uusimpia malleja, ja auton vuokraaminen kauttamme on erittäin helppoa!

 
 • Sydney
  Unit 5, 191-201 William Street
  2010 Darlinghurst

  ma. - pe.08:30 - 15:45
  la. - su.08:00 - 11:45
  Juhlapyhä08:30 - 15:45
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Sydney

  Sixt Autonvuokraus
  Unit 5, 191-201 William Street
  2010 Darlinghurst

  ma. - pe.08:30 - 15:45
  la. - su.08:00 - 11:45
  Juhlapyhä08:30 - 15:45

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Monipuolista autonvuokrausta Darlinghurstissa

Kun kaipaat huoletonta ja näppärää matkantekoa, Sixt Autovuokraamo Darlinghurstissa auttaa sinua. Tarjoamme uudet, ilmastoidut vuokra-autot, joiden hintaan lukeutuu vapaat ajokilometrit, kolariturva sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Lisäpalveluillamme räätälöit matkastasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Ensi kertaa Darlinghurstissa matkustavalle suosittelemme GPS-navigaattoria suunnistusta helpottamaan. Lisäkuljettajapalvelulla mahdollistat matkaseurueellesi kuskin vaihdon vuokrauksen aikana. Kun matkustat lasten kanssa, älä unohda turvallisia lastenistuimiamme, jotka on suunniteltu eri kokoiset ja ikäiset lapset huomioon ottaen. Täydellisen listan tarjoamistamme ajoneuvoista ja lisäpalveluista löydät nettisivuiltamme. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle haluamasi autokategorian, emme tiettyä automallia. Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli autonvuokraus Darlinghurstissa herättää kysymyksiä. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään. Nauti matkastasi Darlinghurstissa, Australiassa!

Sixtin vuokra-autolla ympäri upeaa Darlinghurstia

Darlinghurst tunnetaan yhtenä Sydneyn trendikkäimmistä ja vilkkaimmista kaupunginosista. Täällä voit kokea australialaisen kaupunkikulttuurin parhaimmillaan. Darlinghurst sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Sydneyn keskustasta tarjoten huippusijainnin nähtävyyksien kiertelyyn. Kun kaipaat aitoa kokemusta tässä kaupunginosassa, pysähdy johonkin alueen lukuisista ravintoloista tai kuppiloista nauttimaan elämänmenosta. Darlinghurstin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu Australialaismuseo, joka esittelee maan historiaa aboriginaalien kulttuurista aina tähän päivään asti. Alueella on myös lukuisia taidegallerioita nykytaiteen ystäville.

Vuokra-autolla ajat helposti esimerkiksi kuuluisaan Hyde Parkiin vain muutamassa minuutissa. Hyde Parkista voit jatkaa matkaasi esimerkiksi Sydneyn kasvitieteelliseen puutarhaan, joka sijaitsee kaupungin eteläosassa noin kolmen kilometrin päässä Darlinghurstista. Kaupungin kuuluisin nähtävyys ja maamerkki, Sydneyn oopperatalo, on sekin vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä. Liikematkailija arvostaa vuokra-autolla liikkumisen helppoutta. Kaupungin liike-elämän keskus Sydney CBD sijaitsee Darlinghurstista 4 kilometriä luoteeseen. Kun kaipaat taukoa vilkkaan kaupungin vilinästä, tee retki Sydneyn upeille rannoille. Esimerkiksi suosittu Bondi Beach sijaitsee kaupungista noin 20 minuutin ajomatkan päässä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service