Autonvuokraus
Hobart
Piilota
Australia // Hobart
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Hobart

Sixt Autovuokraamo Hobartissa palvelee sinua ammattitaidolla! Tarjoamme laadukasta ja edullista autonvuokrausta Hobartissa, Australiassa. Autovalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Taloudellinen henkilöauto sopii pienempäänkin budjettiin, kun lisäominaisuuksia kaipaava voi valita käyttöönsä suorituskykyisen katumaasturin, tilavan farmarin tai isolle seurueelle sopivan minibussin. Sixt tunnetaan uusista, hyväkuntoisista ajoneuvoistaan sekä asiantuntevasta palvelustaan. Vuokraus meiltä on helppoa ja turvallista!

 
 • Hobart Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Terminal Building, Hobart
  7170 Hobart

  ma. - su.07:30 - 22:00
  Juhlapyhä07:30 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Hobart City

  Sixt Autonvuokraus
  290 Argyle Street
  7000 Hobart

  ma. - su.08:00 - 16:30
  Juhlapyhä08:00 - 16:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Kruunaa autonvuokraus Hobartissa lisäpalveluilla

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Hobartissa! Olitpa täällä sitten lomalla, työmatkalla tai vain piipahtamassa, lisäpalveluillamme teet ajosta sujuvaa ja räätälöit matkastasi juuri sinun näköisesi. Matkustatko Hobartissa ensimmäistä kertaa? Valitse GPS-navigaattorimme helpottamaan suunnistusta. Kun olet liikkeellä koko perheen kanssa, klikkaa varausvaiheessa laadukkaat istuimet eri-ikäisille ja -kokoisille lapsille. Ottamalla lisäkuljettajapalvelun voit vaihtaa kuskia sujuvasti ajon aikana. Kaikkiin vuokra-autoihimme Hobartissa kuuluu kolariturva sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Lisäpalveluistamme voit valita muitakin vakuutuksia turvaa tuomaan. Meillä on myös aina vapaat ajokilometrit! Tarkista tämän hetkiset tarjoukset nettisivuiltamme ja tee varaus. Huomaathan ystävällisesti, että takaamme sinulle vuokra-auton tietystä autokategoriasta, emme tiettyä automallia.

Koe enemmän Hobartissa vuokra-autolla

Hobart on ainutlaatuinen kaupunki Tasmanian saarella Australiassa. Tässä kohteessa yhdistyvät koskematon luonto, arvokas kulttuuriperintö sekä moderni elämäntyyli. Hobartin upea historia, kauniit vesistöt, jylhät vuoret ja rikas kaupunkikulttuuri tarjoavat jokaiselle jotakin. Kaupungissa liikkuminen käy näppärästi vuokra-autolla, kun teet ostoksia, etsit parhaita ravintoloita tai haluat vierailla museoissa, kuten Tasmanian taidemuseossa. Hobart on myös tärkeä liike-elämän keskus. Vuokra-autolla vältät kiireen ja stressin myös työmatkoilla.

Hobart sijaitsee jylhän Wellington-vuoren kupeessa. Luontokohteista kiinnostunut ajaa Wellington Parkiin kaupungista noin puolessa tunnissa. Yli 1200 metriä korkea vuori tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen päiväretkeen, patikointiin ja tutkimusmatkailuun hulppeissa maisemissa. Vuoren lounaispuolella sijaitseva Myrtle Forest on kaunis ja vehreä metsä myrttikasveineen. Siellä voit törmätä myös paikalliseen eläimistöön, kuten pieniin kenguruihin eli vallabeihin. Hobart tarjoaa mahdollisuuden myös rentoutumiseen, sillä kaunis Long Beach sijaitsee vain viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Rannan läheisyydestä löytyy myös monipuolinen leikkipuisto, jossa perheen pienimmät viihtyvät. Nämä kaikki ja monet muut kohteet saavutat kätevimmin Sixt vuokra-autolla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service