Auton vuokraus alueella Hobart

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Hobart

* Hinnat on laskettu 01.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Hobart Lentoasema alkaen 08.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Hobart

Kruunaa autonvuokraus Hobartissa lisäpalveluilla

Kruunaa autonvuokraus Hobartissa lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Hobartissa palvelee sinua ammattitaidolla! Tarjoamme laadukasta ja edullista autonvuokrausta Hobartissa, Australiassa. Autovalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Taloudellinen henkilöauto sopii pienempäänkin budjettiin, kun lisäominaisuuksia kaipaava voi valita käyttöönsä suorituskykyisen katumaasturin, tilavan farmarin tai isolle seurueelle sopivan minibussin. Sixt tunnetaan uusista, hyväkuntoisista ajoneuvoistaan sekä asiantuntevasta palvelustaan. Vuokraus meiltä on helppoa ja turvallista!Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Hobartissa! Olitpa täällä sitten lomalla, työmatkalla tai vain piipahtamassa, lisäpalveluillamme teet ajosta sujuvaa ja räätälöit matkastasi juuri sinun näköisesi. Matkustatko Hobartissa ensimmäistä kertaa? Valitse GPS-navigaattorimme helpottamaan suunnistusta. Kun olet liikkeellä koko perheen kanssa, klikkaa varausvaiheessa laadukkaat istuimet eri-ikäisille ja -kokoisille lapsille. Ottamalla lisäkuljettajapalvelun voit vaihtaa kuskia sujuvasti ajon aikana. Kaikkiin vuokra-autoihimme Hobartissa kuuluu kolariturva sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Lisäpalveluistamme voit valita muitakin vakuutuksia turvaa tuomaan. Meillä on myös aina vapaat ajokilometrit! Tarkista tämän hetkiset tarjoukset nettisivuiltamme ja tee varaus. Huomaathan ystävällisesti, että takaamme sinulle vuokra-auton tietystä autokategoriasta, emme tiettyä automallia.
Koe enemmän Hobartissa vuokra-autolla

Koe enemmän Hobartissa vuokra-autolla

Hobart on ainutlaatuinen kaupunki Tasmanian saarella Australiassa. Tässä kohteessa yhdistyvät koskematon luonto, arvokas kulttuuriperintö sekä moderni elämäntyyli. Hobartin upea historia, kauniit vesistöt, jylhät vuoret ja rikas kaupunkikulttuuri tarjoavat jokaiselle jotakin. Kaupungissa liikkuminen käy näppärästi vuokra-autolla, kun teet ostoksia, etsit parhaita ravintoloita tai haluat vierailla museoissa, kuten Tasmanian taidemuseossa. Hobart on myös tärkeä liike-elämän keskus. Vuokra-autolla vältät kiireen ja stressin myös työmatkoilla.Hobart sijaitsee jylhän Wellington-vuoren kupeessa. Luontokohteista kiinnostunut ajaa Wellington Parkiin kaupungista noin puolessa tunnissa. Yli 1200 metriä korkea vuori tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen päiväretkeen, patikointiin ja tutkimusmatkailuun hulppeissa maisemissa. Vuoren lounaispuolella sijaitseva Myrtle Forest on kaunis ja vehreä metsä myrttikasveineen. Siellä voit törmätä myös paikalliseen eläimistöön, kuten pieniin kenguruihin eli vallabeihin. Hobart tarjoaa mahdollisuuden myös rentoutumiseen, sillä kaunis Long Beach sijaitsee vain viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Rannan läheisyydestä löytyy myös monipuolinen leikkipuisto, jossa perheen pienimmät viihtyvät. Nämä kaikki ja monet muut kohteet saavutat kätevimmin Sixt vuokra-autolla!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Hobart
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Hobart?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Hobart sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Hobart.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Hobart?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Hobart. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 1440 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Hobart
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Hobart?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Hobart?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Hobart?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Hobart

Näytä lisää