Autonvuokraus
Hobart Lentoasema
Piilota
Australia // Hobart // Hobart Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Hobart Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 273 Kennedy Drive
  7170 Cambridge AU +61-755558908
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HBA
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 17:45
Juhlapyhä07:00 - 17:45
 
 

Sixt Autovuokraamosta Hobartin lentokentällä saat allesi sopivan vuokra-auton, olitpa liikkeellä työn tai loman merkeissä. Autovuokraamomme löytyy lentoaseman ulkopuolelta vajaan kahden kilometrin päästä. Pääset perille pisteeseemme kätevästi lentokenttäbussilla. Autokalustossamme on vaihtoehtoja moneen makuun. Jos tilantarve ei ole suuren suuri, oiva valinta on näppärä kaupunkimalli. Tilavampiin sedaneihin mahtuu jo reilummin ja farmarimalleihin sopivat isommatkin matkalaukut helposti. Jyhkeät maasturit ovat omiaan jämäkkyyttä ja suorituskykyä arvostavalle autonvuokraajalle. Voit valita varauksen yhteydessä autokategorian, mutta tiettyä mallia tai merkkiä emme voi luvata.

Joustavasti palvelevaa autonvuokrausta Hobartin lentoasemalla (HBA)

Hobartin kansainvälinen lentoasema on Tasmanian saaren vilkkain kenttä noin 2,5 miljoonalla vuotuisella matkustajalla. Kahden matkustajaterminaalin ja yhden vajaan kolmen kilometrin mittaisen kiitoradan kenttä on kasvattanut suosiotaan reilusti 2000-luvulla. Kaupungin keskustaan on kentältä 15 kilometrin matka, jonka hurauttaa vuokra-autolla varttitunnissa. Sixt Autovuokraamo on kaupunkiin menevän tien varrella ja sekä nouto että palautus tapahtuvat kyseisessä toimipisteessä. Monet hyödylliset lisäpalvelut tuovat lisää huolettomuutta autonvuokraukseen Hobartin lentoasemalla. Vakuutukseen on tarjolla lisäoptioita rengas- ja lasiturvasta lähtien. Vuokra-autoon saa tarpeen vaatiessa nimettyä lisäkuljettajan sekä vuokrattua GPS-navigaattorin ja erikokoisia lasten turvaistuimia.

Hyödynnä autonvuokraus Hobartin Lentoasemalla ja tutustu saaren parhaisiin paikkoihin

Reilun 200 000 asukkaan Hobart on Australialle kuuluvan Tasmanian osavaltion pääkaupunki. 1804 perustettu kaupunki sijaitsee saaren kaakkoisrannikolla. Autonvuokraus kannattaa jo yksin maisemien vuoksi, sillä tarjolla on elämyksellisiä automatkoja merellisten näköalojen ja vuoristomaisemien äärellä. Myös saarella olevien hulppeiden siltojen ylitys on itsessään elämys. Kaupungin halkaisee Derwentjoen suistoalue, jonka länsirannalla on viherpeukaloita houkuttelemassa Tasmanian kuninkaallinen kasvitieteellinen puutarha. Kulttuuripäivän voi viettää pari kilometriä etelämpänä, jossa ovat tiiviisti toistensa läheisyydessä muun muassa osavaltion museo, merimuseo, anglikaaninen katedraalimuseo ja aboriginaalitaidetta esittelevä taidegalleria. Jos näköalapaikat kiinnostavat, viereinen 1271 metriä korkea Wellingtonin vuori on käymisen arvoinen. Huipulle pääsee vaeltaen, maastopyöräillen, nelivetoautolla ajaen tai vaikkapa hevosen selässä. Reilun puolen tunnin ajomatkan päässä pohjoisen suunnassa on Zoodoon eläintarha. Leijonien, kamelien, papukaijojen ja kumppanien seurassa päivä kuluu rattoisasti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 17:45
Juhlapyhä07:00 - 17:45

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Hobart Lentoasema HBA 273 Kennedy Drive 7170 Cambridge -42.831737, 147.486414 +61-755558908

Sixt-toimipiste Hobart Lentoasema HBA

273 Kennedy Drive
7170 Cambridge
 
Puhelinnro +61-755558908

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service