Autonvuokraus
Launceston
Piilota
Australia // Launceston
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Launceston

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Launcestonissa on edullista ja turvallista. Oletko lomalla, työmatkalla tai muuten vain vuokra-auton tarpeessa? Meillä on monipuolinen autovalikoima, josta löydät juuri sinulle ja seureellesi sopivan vaihtoehdon! Ota allesi taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai isollekin ryhmälle sopiva minibussi. Vuokraus Sixtin kautta on helppoa ja vaivatonta! Tutustu tämän hetkisiin tarjouksiimme ja tee varaus.

 
 • Launceston Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Terminal Building Launceston
  7250 Launceston

  ma. - pe.07:30 - 21:00
  la.07:30 - 18:00
  su.07:30 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Launceston City

  Sixt Autonvuokraus
  1A Hudson Fysh Drive
  7212 Western Junction

  ma. - pe.09:00 - 14:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Launcestonissa kattavin lisäpalveluin

Sixt Autovuokraamo Launcestonissa tarjoaa monipuolista autonvuokrausta. Meiltä löydät markkinoiden suosituimpien merkkien uusimmat automallit sekä kattavat lisäpalvelut, jotka tekevät matkastasi vieläkin mukavamman. Kaikkiin vuokra-autoihimme Launcestonissa kuuluu vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Sen lisäksi voit valita muita matkaa helpottavia varusteluja. Älä eksy reitilläsi, vaan valitse edullinen GPS-navigaattorimme, jonka avulla pääset varmasti perille. Lastenistuimillamme takaat mukavan ja turvallisen matkan myös perheen pienimmille. Lisäkuljettajapalvelun kanssa ajo käy sujuvasti, sillä kuskia voi vaihtaa matkan aikana. Täydellisen listan tarjoamistamme vuokra-autoista ja lisäpalveluista löydät nettisivuiltamme. Huomaathan ystävällisesti, että takaamme sinulle vuokra-auton tietystä autokategoriasta, emme tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Launcestonissa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Liiku Launcestonissa vaivattomasti vuokra-autolla

Launceston on kaunis ja monipuolinen kaupunki Tasmanian saaren pohjoisosassa Australiassa. Launcestonin historiallisesta arkkitehtuurista, huikeista luonnonmaisemista ja kulttuurinähtävyyksistä nautit joustavasti Sixt vuokra-auton kyydissä. Kaupunki on tunnettu monipuolisesta ruoka- ja viinikulttuuristaan. Älä myöskään unohda alueen lukuisia museoita ja taidegallerioita, kuten Kuningatar Victorian taidemuseota, joka on Australian suurin alueellinen taidemuseo. Launcestonissa aika ei käy pitkäksi.

Launceston tarjoilee kaupunkikulttuurin ohella upeita luontokohteita. Kaupungin läpi virtaa 70 kilometriä pitkä Tamar-joki, jonka varrelta löytyy viehättäviä viheralueita, puistoja sekä aktiviteetteja seikkailunnälkäisille golfauksesta seikkailupuistoihin ja jokiristeilyihin. Mieleisesi pysähdyspaikat löydät helposti vuokra-autolla joenrantaa pitkin ajaen. Cataract Gorgen alueelle ajaa kaupungista vain 10 minuutissa, ja sen retkeilyreitit sopivat koko perheelle. Cataract Gorgen eteläpuolella on viehättävä kahvila ja uima-allas, joiden äärellä rentoutua. Pohjoispuoli tarjoaa aidon luontoelämyksen eksoottisine kasveineen, vesistöineen ja jyrkänteineen. Jos nautit urheilusta, käy myös huikealla UTAS Stadionilla. Tämä paikallisille tärkeä vapaa-ajan keskus tarjoaa jännitystä australialaisen jalkapallon merkeissä. Stadionille ajaa kaupungin keskustasta vain noin viidessä minuutissa. Sixt toivottaa sinulle mukavaa matkaa Launcestonissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service