Autonvuokraus
Launceston Lentoasema
Piilota
Australia // Launceston // Launceston Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Launceston Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 129 Evendale Road
  7212 Launceston AU +61-755558908
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LST
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 18:15
Juhlapyhä08:00 - 18:15
 
 

Sixt Autovuokraamo Launcestonin lentoaseman sisäpuolella tarjoaa asiakkaidemme käyttöön kattavasti vakuutetun valikoiman erilaisia henkilöautoja, farmareita sekä maastureita, unohtamatta monipuolisia lisäpalveluita ja -vakuuksia, joiden avulla matkasi sujuu entistäkin sujuvammin. Helpottaaksemme asiointiasi olemme mahdollistaneet vuokraamasi ajoneuvon palautuksen toimipisteeseemme myös aukioloaikojemme ulkopuolella ja tehneet vuokrauksen mahdolliseksi myös alle 25-vuotiaille.

Tarjoamme helppoa autonvuokrausta Launcestonin lentoasemalta

Launcestonin lentoaseman (LST) toimipiste on kaupungin ainoa toimipisteemme ja se palvelee sinua joustavin aukioloajoin kaupunkialueen ulkopuolella läntisessä liittymässä. Matkaa itse samannimisen kaupungin keskustaan on kuitenkin vain noin 15 kilometriä, jotka vuokra-autolla taittaa ruuhkasta riippuen noin viidessätoista minuutissa. Suosittelemme, että teet varauksen haluamastasi ajoneuvokategoriasta jo ennen toimipisteeseemme saapumistasi esimerkiksi verkossa, mobiilisovelluksellamme tai soittamalla meille. Kiinnitäthän tällöin kuitenkin huomiota siihen, että takaamme sinulle nimenomaan varaamasi autoluokan mukaisen ajoneuvon, emme tiettyä merkkiä tai mallia autosta. Ellet osannut varautua etukäteen siihen, että kaipaat käyttöösi vuokra-autoa Launcestonin lentoasemalta, voit tietysti hoitaa asian myös vierailmella toimipisteessämme.

Autonvuokraus Launcestonin lentoasemalta kannattaa!

Tasmanian pohjoisosassa sijaitseva Launceston on osavaltion toiseksi suurin kaupunki jonka eräs ihastuttava ominaisuus on sen omalaatuisen hienostunut arkkitehtuuri. Alueelle suunnatessa kannattaa kuitenkin ehdottomasti hankkia vuokra-auto, sillä sen avulla pääset kätevästi tutustumaan niin itse kaupunkiin kuin sen ulkopuolella sijaitseviin upeisiin viereilukohteisiin. Autolla kannattaa suunnata ainakin Tamar Island Wetlandin alueelle, missä sijaitsee henkeäsalpaavan kaunis luontoalue ja todella suosittu vaellusreitti. Parasta alueella on, että siellä on mahdollisuus nähdä paljon villieläimiä niiden alkuperäisessä elinympäristössään eksoottisten kasvien ja upeiden maisemien lisäksi. Myös toinen kaupungin erittäin suosittu vaellusreitti kulkee näppärän automatkan päässä kaupungin keskusta-alueesta. Mount Barrowin vaellusreitti johdattaa korkeuksiin ja näköalat reitin varrella ovat henkeäsalpaavat. Jos taas satut matkustamaan lasten kanssa, kannattaa auton nokka suunnata ehdottomasti alueen eläintarhaan, missä pääsee näkemään lukuisia Tasmanian ja Australian luonnolle ominaisia eläimiä. Hieman lyhyemmän automatkan päässä keskustasta sijaitsee myös eräs maan kauneimmista paikoista, nimittäin Cataract Gorgen luontoalue, jota pidetään pakollisena vierailukohteena kaupungissa. Alueella voi ajaa autolla ja nähdä esimerkiksi riikinkukkoja. Paikka onkin otollinen esimerkiksi piknikille.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 18:15
Juhlapyhä08:00 - 18:15

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Launceston Lentoasema LST 129 Evendale Road 7212 Launceston -41.543763, 147.206294 +61-755558908

Sixt-toimipiste Launceston Lentoasema LST

129 Evendale Road
7212 Launceston
 
Puhelinnro +61-755558908

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service