Autonvuokraus
Marcoola
Piilota
Australia // Marcoola
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Marcoola

Sixt Autovuokraamon autonvuokraus palvelee sinua Marcoolassa tarpeitasi vastaten. Vuokraa auto tarpeesi mukaisesti laajasta autovalikoimastamme, johon kuuluu sekä henkilöautoja, että farmareita. Autonvuokraus Marcoolassa onnistuu sujuvasti vuokraamomme verkkosivujen kautta. Meiltä löydät vaivattomasti mieltymystesi mukaisen vuokra-auton haluamallasi ajanjaksolle - helposti ja kustannustehokkaasti.

 
 • Marcoola

  Sixt Autonvuokraus
  3 Beech St
  4564 Mudjimba

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 11:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Australian Marcoolassa

Sixt Autovuokraamosta Marcoolassa löydät kilpailukykyiset hinnat, joustavat ehdot, kattavan valikoiman vuokra-autoja sekä asiantuntevan palvelun. Vuokra-automme edustavat tunnettujen automerkkien uusimpia malleja useassa eri kategoriassa. Tarkoitustasi vastaavan auton lisäksi voit valita vuokraukseesi lisäpalveluita. Varmista, ettet eksy Marcoolassa lisäämällä varaukseesi navigaattorin. Tai jos matkustat perheen kanssa, meiltä saat lisättyä varaukseesi lastenistuimen tai useamman. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Tutustu etukäteen ajankohtaisiin lisäpalveluihin ja varmista saatavuus verkkosivuiltamme. Jos jokin autonvuokrauksessa askarruttaa, älä pelkää ottaa yhteyttä asiantunteviin asiakaspalvelijoihimme Sixt Autovuokraamossa.

Tutustu mahtavaan Marcoolaan lähialueineen

Marcoola on upealuontoinen rantakohde, joka sijaitsee Sunshine Coastilla, Queenslandissa, Australiassa. Osa Mount Coolumin kansallispuistoa kuuluu Marcoolaan, jonka nimi itseasiassa muodostuu sen sijannista Maroochydoren joen ja Coolumin kansallispuiston välissä. Marcoolassa näet sekä kaupunkia, koskematonta luontoa että rantaa. Näihin upeisiin maisemiin tutustut helposti Sixt vuokra-auton avulla. Rannat ovat moneen muuhun rantakohteeseen nähden tyhjempiä ja niihin pääset vaivattomasti vuokra-autolla. Jos pidät ulkoilusta, niin Mount Coolumin kansallispuisto on vain reilun 5 km päässä lentoasemasta ja sinne on helpointa matkustaa vuokraamallasi autolla. Toisessa päässä Marcoolan aluetta on joki, jonka viereiset rannat ja lukuisat ravintolat tyydyttävät vaativammankin matkailijan tarpeet. Tänne matkaa tulee Sunshine Coastin lentoasemalta noin 12 km, joten vuokra-autolla liikkuminen helpottaa liikkumistasi tällä monivivahteisella alueella.

Jos pidät ostoksista, osaat varmasti arvostaa Sunshine Plazan valtavaa ostoskeskusta, josta löydät yli 220 erikoisliikettä ja ravintolaa, viihdettä unohtamatta. Ostoskeskukseen ajat liikenteestä riippuen lentoasemalta noin 15 minuutissa. Perheen nuorempia saattanee myös kiinnostaa kevyen ajomatkan päästä löytyvä vesipuisto, jossa päivä kuluu kuin siivillä. Matkustitpa sitten työn tai vapaa-ajan merkeissä, Sixt Autovuokraamo on valmis palvelemaan sinua Sunshine Coastin lentoasemalla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service