Autonvuokraus
Sunshine Coast Lentoasema
Piilota
Australia // Marcoola // Sunshine Coast Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sunshine Coast Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Unit 1, 30 Runway Drive
  4564 Marcoola AU +61-755558908
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MCY
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 16:45
Juhlapyhä08:00 - 16:45
 
 

Varmista sujuva siirtyminen Sunshine Coastin lentoasemalta eteenpäin varaamalla edullinen ja luotettava vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta. Saavuttuasi lentokentälle ota yhteyttä bussipalveluumme, joka kuljettaa sinut, matkaseurueesi ja matkatavarasi suoraan autovuokraamoomme Sunshine Coastin lentoasemalla. Perillä odottaa etukäteen varauspalvelustamme valitsemasi ajoneuvo kaikkine varaaminesi lisäpalveluineen. Emme voi taata vuokra-autolle tiettyä merkkiä tai mallia, mutta ajoneuvomme ovat keskimäärin kolme vuotta vanhoja, joten saat nauttia koko matkasi ajan uuden ajoneuvon tasaisesti menosta. Autonvuokrauksen Sunshine Coastin lentoaseman toimipisteen valikoimissa on näppäriä henkilöautoja pienistä malleista hiukan tilavampiin ja farmareita hiukan isompaan tilan tarpeeseen.

Autonvuokraus Sunshine Coastin lentoasemalla

Sunshine Coastin lentoasema (MCY) sijaitsee Queenslandissa. Aiemmin lentoasema tunnettiin nimellä Maroochydoren lentoasemana, jonka nimi viittasi Sunshine Coastin sydämmeksikin tituleerattuun lähikaupunkiin. Itse lentoasema on Marcoolan alueella, josta on 10 kilometrin eli alle vartin matka Maroochydoreen. Vaikkakin vuokra-auto Sunshine Coastin lentoasemalta antaa vapauden jatkaa matkaa täysin omaan tahtiin. Lomalla ei ole kiirettä mihinkään, joten ajele rauhassa kohteeseesi ja nauti henkeäsalpaavan kauniista maisemista jo matkasi alusta lähtien. Marcoolan alueella ei ole toista Sixt Autovuokraamoa, mutta mantereella on useampia toimipisteitämme, joten jos matkasi jatkuu johonkin Sunshine Coastin ulkopuolelle, voit palauttaa vuokra-auton sopimuksen mukaan myös toiseen vuokraamoomme. Jos palautat ajoneuvon takaisin autonvuokraukseemme Sunshine Coastin lentoasemalle, noudata annettuja palautusohjeita ja pääset takaisin lentoasemalle samaan tapaan kuin saapuessasi, bussikuljetuksella.

Valloita Sunshine Coast aina Noosavillestä Mooloolabaan

Ennen pitkää Sunshine Coastin valloittaja huomaa kaipaavansa omaa ajoneuvoa avukseen. Mikset siis varaisi vuokra-autoa käyttöösi jo ennen matkaa? Kilometrien pituisilta rannoilta löydät oman rauhaisan paratiisisi ajelemalla hetken rannikkoa pitkin. Kun nälkä yllättää ranta-aktiviteettien jälkeen, suuntaa ajokkisi nokka kohti Noosavillen lomakohdetta, jonka idyllisissä kahviloissa ja ruokapaikoissa vallitsee kiireetön, rento tunnelma. Alueelta löytyy myös monenlaista aktiviteettia vesihiihdosta shoppailuun. Perhematkailijoille ehdottomia tärppejä ovat lentoasemalta lyhyen etäisyyden päässä oleva Australia Zoo ja Palmviewin alueella sijaitseva teemapuisto Aussie World. Kuvankaunis Mooloolaba ihastuttaa kaikkia matkailijoita valkoisilla puhtailla rannoillaan ja syvänsinisillä vesillään.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 16:45
Juhlapyhä08:00 - 16:45

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sunshine Coast Lentoasema MCY Unit 1, 30 Runway Drive 4564 Marcoola -26.607119, 153.084714 +61-755558908

Sixt-toimipiste Sunshine Coast Lentoasema MCY

Unit 1, 30 Runway Drive
4564 Marcoola
 
Puhelinnro +61-755558908

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service