Autonvuokraus
Maroochydore
Piilota
Australia // Maroochydore
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Maroochydore

Sixt Autovuokraamo Maroochydoressa palvelee sinua, kun etsit luotettavaa ja turvallista autonvuokrausta. Kattavasta autovalikoimastamme löydät uudet ja näppärät ajoneuvot joka makuun. Tässä kohteessa tarjoamme taloudellisia henkilöautoja sekä tilavia farmareita. Kaikkiin vuokra-autoihimme Maroochydoressa kuuluu vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Tutustu laajaan autokalustoomme ja tee varaus. Vuokraus verkkosivujemme kautta on erittäin helppoa!

 
 • Maroochydore Lentoasema
  Terminal Building
  4564 Mudjimba

  ma. - to.07:30 - 16:30
  pe.07:30 - 17:30
  la. - su.07:30 - 16:30
  Juhlapyhä07:30 - 16:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Maroochydore Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Terminal Building
  4564 Mudjimba

  ma. - to.07:30 - 16:30
  pe.07:30 - 17:30
  la. - su.07:30 - 16:30
  Juhlapyhä07:30 - 16:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Maroochydoressa

Autonvuokraus käy näppärästi, kun valitset Sixt Autovuokraamon Maroochydoressa! Kun olet löytänyt tarpeitasi vastaavan vuokra-auton valikoimastamme, tutustu lisäpalveluihimme, joiden avulla teet matkanteostasi vieläkin mukavampaa. Ota avuksi GPS-navigaattorimme, kun olet Maroochydoressa ensimmäistä kertaa. Jos matkustat perheen kanssa, muista myös turvalliset lastenistuimemme. Tarjoamme lastenistuimia kolmessa eri koossa, joissa kaikissa on luotettava Isofix-kiinnitys. Lisäkuljettajapalvelumme avulla kuskia voi vaihtaa matkan aikana. Tarkista tämänhetkiset tarjoukset vuokra-autoista ja lisäpalveluista verkkosivuiltamme. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme sinulle autokategorian, emme tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Maroochydoressa, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.

Koe enemmän Maroochydoressa vuokra-autolla

Maroochydore sijaitsee Australian itärannikolla, lähellä Brisbanen kaupunkia. Se on suositun lomakohteen, Sunshine Coastin, vilkas kaupunkikeskus. Maroochydoressa yhdistyvät leppoisa lomailu sekä aktiviteettien täyteinen, urbaani elämänmeno. Rentoudu rannalla, pelaa golfia, harrasta vesiurheilua tai lähde shoppailemaan! Ota kaikki irti Maroochydoren monipuolisesta tarjonnasta Sixtin vuokra-auto allasi. Maroochydore on tunnettu shoppailijan paratiisina lukuisine ostoskeskuksineen, joista kuuluisin, Sunshine Plaza, on veden äärelle rakennettu. Huikean kauniissa ja monipuolisessa ostoskeskuksessa viihtyy koko perhe, sillä se tarjoaa kymmeniä kauppoja, ravintoloita sekä aktiviteetteja uniikissa ympäristössä Maroochy-joen varrella. Merellinen ja rentouttava rantaloma on aivan nurkan takana, sillä Sunshine Coastin pitkille hiekkarannoille on matkaa kaupungista vain viitisen kilometriä.

Miksi et lähtisi vähän kauemmaksikin? Vesipuisto Aqua Fun Park, 15 kilometrin päässä kaupungista, on erityisesti lasten mieleen, mutta tarjoaa tekemistä takuulla koko perheelle. Maroochydoren lähellä pääset nauttimaan myös historian havinasta. Aja noin 10 kilometriä kaupungista luoteeseen Sunshine Castlelle. Tämä linnoitus torneineen, vallihautoineen ja laskusiltoineen on uniikki kulttuurikohde Australiassa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service