Auton vuokraus alueella Maroochydore

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Maroochydore

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Maroochydore Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Maroochydore

Autonvuokraus Maroochydoressa

Autonvuokraus Maroochydoressa

Sixt Autovuokraamo Maroochydoressa palvelee sinua, kun etsit luotettavaa ja turvallista autonvuokrausta. Kattavasta autovalikoimastamme löydät uudet ja näppärät ajoneuvot joka makuun. Tässä kohteessa tarjoamme taloudellisia henkilöautoja sekä tilavia farmareita. Kaikkiin vuokra-autoihimme Maroochydoressa kuuluu vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Tutustu laajaan autokalustoomme ja tee varaus. Vuokraus verkkosivujemme kautta on erittäin helppoa!Autonvuokraus käy näppärästi, kun valitset Sixt Autovuokraamon Maroochydoressa! Kun olet löytänyt tarpeitasi vastaavan vuokra-auton valikoimastamme, tutustu lisäpalveluihimme, joiden avulla teet matkanteostasi vieläkin mukavampaa. Ota avuksi GPS-navigaattorimme, kun olet Maroochydoressa ensimmäistä kertaa. Jos matkustat perheen kanssa, muista myös turvalliset lastenistuimemme. Tarjoamme lastenistuimia kolmessa eri koossa, joissa kaikissa on luotettava Isofix-kiinnitys. Lisäkuljettajapalvelumme avulla kuskia voi vaihtaa matkan aikana. Tarkista tämänhetkiset tarjoukset vuokra-autoista ja lisäpalveluista verkkosivuiltamme. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme sinulle autokategorian, emme tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Maroochydoressa, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.
Koe enemmän Maroochydoressa vuokra-autolla

Koe enemmän Maroochydoressa vuokra-autolla

Maroochydore sijaitsee Australian itärannikolla, lähellä Brisbanen kaupunkia. Se on suositun lomakohteen, Sunshine Coastin, vilkas kaupunkikeskus. Maroochydoressa yhdistyvät leppoisa lomailu sekä aktiviteettien täyteinen, urbaani elämänmeno. Rentoudu rannalla, pelaa golfia, harrasta vesiurheilua tai lähde shoppailemaan! Ota kaikki irti Maroochydoren monipuolisesta tarjonnasta Sixtin vuokra-auto allasi. Maroochydore on tunnettu shoppailijan paratiisina lukuisine ostoskeskuksineen, joista kuuluisin, Sunshine Plaza, on veden äärelle rakennettu. Huikean kauniissa ja monipuolisessa ostoskeskuksessa viihtyy koko perhe, sillä se tarjoaa kymmeniä kauppoja, ravintoloita sekä aktiviteetteja uniikissa ympäristössä Maroochy-joen varrella. Merellinen ja rentouttava rantaloma on aivan nurkan takana, sillä Sunshine Coastin pitkille hiekkarannoille on matkaa kaupungista vain viitisen kilometriä.Miksi et lähtisi vähän kauemmaksikin? Vesipuisto Aqua Fun Park, 15 kilometrin päässä kaupungista, on erityisesti lasten mieleen, mutta tarjoaa tekemistä takuulla koko perheelle. Maroochydoren lähellä pääset nauttimaan myös historian havinasta. Aja noin 10 kilometriä kaupungista luoteeseen Sunshine Castlelle. Tämä linnoitus torneineen, vallihautoineen ja laskusiltoineen on uniikki kulttuurikohde Australiassa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Maroochydore
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Maroochydore?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Maroochydore sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Maroochydore.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Maroochydore?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Maroochydore. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,9
Perustuu 672 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Maroochydore
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Maroochydore?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Maroochydore?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Maroochydore?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Maroochydore

Näytä lisää