Autonvuokraus
Mascot NSW
Piilota
Australia // Mascot NSW
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mascot NSW

Sixt Autovuokraamo Mascotissa palvelee sinua tarpeesi huomioon ottaen. Kattavasta autovalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton Mascotissa. Miten olisi taloudellinen henkilöauto, joka sopii joka budjettiin tai tilava farmari, johon mahtuu enemmänkin matkatavaroita? Isoille seurueille tarjoamme myös kahdeksan hengen minibussit. Tutustu autokalustoomme ja tee varaus! Sixt tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta vuosien kokemuksella. Vuokraus meiltä on helppoa!

 
 • Sydney Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  336 King St,Park on King Lvl 3
  2020 Mascot

  ma. - su.06:00 - 21:45
  Juhlapyhä06:00 - 21:45

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Mascotissa käy kätevästi

Sixt Autovuokraamosta Mascotista tarjoaa markkinoiden suosituimpien automerkkien uusimmat mallit. Valikoimastamme löydät autoja muun muassa Huyndailta, Nissanilta sekä Toyotalta. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme ajoneuvon halutusta autokategoriasta, emme tiettyä automallia. Kaikkiin vuokra-autoihimme Mascotissa sisältyy vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Lisäpalveluillamme teet matkastasi vieläkin sujuvamman.

Kun olet Mascotissa ensimmäistä kertaa, älä unohda hyödyllistä GPS-navigaattoria, joka ohjaa sinut perille. Lisäkuljettajapalvelulla helpotat etenkin pidempiä ajoja, sillä kuskia voi vaihtaa matkan aikana. Perhelomille tarjoamme turvalliset lastenistuimet lapsen iän ja koon huomioon ottaen. Mikäli kaipaat lisäturvaa matkustukseen, voit valita kolariturvan omavastuuosuuden pienennyksen tai esimerkiksi lasi- ja rengasturvan. Mikäli autonvuokraus Mascotissa herättää kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme tunnettuja sujuvasta palvelusta sekä siitä, että tavoitat meidät kellon ympäri viikonpäivästä riippumatta.

Vuokra-auto tuo vapautta matkustaessasi Mascotissa

Koe suurkaupungin syke Sixt vuokra-auton kyydissä! Mascot on Australian suurimman kaupungin, Sydneyn, esikaupunkialue, joka sijaitsee Sydneyn keskustasta noin 10 kilometriä lounaaseen. Täältä löydät Sydneyn kansainvälisen lentokentän sekä tärkeän teollisuusalueen ja liike-elämän keskuksen, jotka tekevät kaupunginosasta tärkeän kohteen erityisesti työmatkailijoille. Kaupunginosasta löytyy vaihtoehtoja myös vapaa-ajan viettoon. Lentokentän läheisyydessä sijaitsee suositut golfkerhot Kogarah ja Marrickville.

Mascotista siirryt näppärästi vuokra-auton kyydissä myös Sydneyn muihin osiin. Tärkeimmät nähtävyydet, kuten Oopperatalo, Hyde Park ja Sydneyn satama, ovat vain 20 minuutin ajomatkan päässä täältä. Mascotin kaupunkimaisemista vaihdat vaivatta myös lomatunnelmiin, sillä esimerkiksi viehättävälle Maroubra Beachille ajelee Mascotista vain 10 minuutissa. Sydneyn suosituimmalle uimarannalle Bondi Beachille matkaa on puolestaan noin 13 kilometriä. Minne ikinä suuntaatkaan, matkanteko on sujuvaa ja vaivatonta, kun valitset Sixtin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service