Autonvuokraus
Salihiya
Piilota
Bahrain // Salihiya
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Salihiya

Sixt Autovuokraamo Salihiyassa tarjoaa asiantuntevaa palvelua, kun kyseessä on autonvuokraus. Kauttamme on saatavilla hyvin laaja valikoima autoja, joista löydät varmasti matkaasi tukevan vaihtoehdon. Tutustu ajankohtaiseen ja saatavilla olevaan autovalikoimaan verkkosivuillamme. Tarjolla on erikokoisia henkilöautoja, farmareja, urheilu- ja avoautoja, maastoautoja sekä ajoneuvoja isommillekin ryhmille. Jos autonvuokrauksessasi ilmenee kysymyksiä, etkä löydä verkkosivuiltamme vastauksia, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme sinua tyytyväisyytesi varmistamiseksi.

 
 • Bahrain Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Building 200 Road 2403 Blk 224
  75104 Muharraq

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Manama Juffair

  Sixt Autonvuokraus
  Shabab Avenue Bldg 19 Road 462
  75104 Manama

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Riffa

  Sixt Autonvuokraus
  Road 2615
  75104 Riffa

  ma. - to.08:30 - 16:30
  la. - su.08:30 - 16:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Palveleva Sixt Autovuokraamo Salihiyassa

Autonvuokraus Salihiyan Sixt Autovuokraamossa on helppoa ja vaivatonta. Löydät saatavilla olevat ajoneuvot verkkosivuiltamme, merkitset ajankohdan ja teet varauksen. Laajan vuokra-autojen valikoimamme lisäksi tarjoamme myös kattavan valikoiman lisäpalveluja. Bahrainin saareen tutustuminen käy helpoiten lisäämällä vuokra-autoosi lisäpalveluna navigaattorin. Jos matkustat pienten lasten kanssa, sinun ei tarvitse kuljettaa turvaistuimia mukanasi, vaan saat ne helposti meiltä Sixt Autovuokraamosta. Meiltä löytyy myös kattava valikoima erilaisia vakuutuksia vahingon varalle, sekä paketteja alle 25-vuotiaille kuljettajille. Jos matkustat isomman ryhmän kanssa, matkantekoanne helpottanee, jos lisäätte varauksellenne muitakin kuljettajia. Huomioithan, että voimme taata vain tietyn kategorian auton, emme tiettyä mallia.

Vuokra-auton avulla lähelle kaikkea Salihiyassa

Salihiya on alue Manamasta hieman Al-Riffaan päin Bahrainin saaren pohjoisosassa. Bahrainin saaren pienestä koosta johtuen helpoin tapa liikkua ympäri saarta on vuokra-auto. Meiltä Sixt Autovuokraamosta saat tarpeeseesi sopivan ajoneuvon, jolla tutustut Bahrainin saaren kaupunkeihin ja kyliin sekä niiden lukuisiin nähtävyyksiin. Pääkaupunki Bahrain on täältä vain 30 kilometrin päässä, joten sinnekin on vaivatonta siirtyä vuokra-autolla. Bahrainista löydät museoita, ravintoloita, historiallisia kohteita sekä päiväaktiviteetteja. Kulttuurin ystävän ehdottomat vierailukohteet ovat esimerkiksi Al Fateh Grand Mosque - Bahrainin suurin moskeija, johon mahtuu kerralla jopa 7000 ihmistä. Tämä arkkitehtuurisestikin mahtava rakennus sijaitsee vain noin 5 kilometrin päässä Salihiyasta.

Historiasta kiinnostuneille Qal'at al-Bahrainin rauniot ovat näkemisen arvoinen kohde, jonne ajaa Salihiyasta autolla noin 15 minuutissa. Lisäksi lähikaupungit ravintoloineen ja upeine ostoskeskuksineen ovat kaikki saatavilla, sillä ajat saaren päästä päähän noin reilussa tunnissa. Matkustitpa sitten työn tai vapaa-ajan parissa, yksin, ryhmässä tai perheen kesken, Sixt Autovuokraamosta löydät varmasti sopivan ajoneuvon.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service