Autonvuokraus
Salmabad
Piilota
Bahrain // Salmabad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Salmabad

Sixt Autovuokraamo Salmabadissa palvelee sinua asiantuntevasti, kun kyseessä on autonvuokraus. Kattavasta autovalikoimastamme löydät tarkoitustasi parhaimmin palvelevan ajoneuvon, tarvitsitpa sitten isoa tai pientä henkilöautoa, farmaria, urheiluautoa, maasturia tai pikkubussia. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme ja saat ajankohtaista tietoa matkasi ajankohtaan vapaana olevista vuokra-autoista. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.

 
 • Bahrain Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Building 200 Road 2403 Blk 224
  75104 Muharraq

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Riffa

  Sixt Autonvuokraus
  Road 2615
  75104 Riffa

  ma. - to.08:30 - 16:30
  la. - su.08:30 - 16:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Manama Juffair

  Sixt Autonvuokraus
  Shabab Avenue Bldg 19 Road 462
  75104 Manama

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Salmabadissa palvelee autonvuokraus-asioissa

Asiantunteva palvelu ja kattava valikoima ajoneuvoja odottavat sinua Salmabadissa. Kaikki vuokra-automme ovat uudehkoja ja kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteiden lisäksi ajoneuvoistamme löytyy ilmastointi ja lisävarusteena monesti myös vakionopeudensäädin. Lisäpalveluina on saatavilla esimerkiksi kattava valikoima vakuutuspaketteja, jotta autonvuokrauksesi on turvallista ja voit keskittyä itse ajamiseen. Voit myös lisätä varauksellesi rajattomat kilometrit ja tutustua kunnolla Bahrainiin, tai jos olet työmatkalla, sinun ei tarvitse huolehtia ajoneuvoosi kertyvistä kilometreistä, vaan voit keskittyä liikkumaan työsi edellyttämällä tavalla. Tutustu saatavilla oleviin ajoneuvoihin lisäpalveluineen verkkosivuillamme. Huomioithan, että voimme taata vain tietyn kategorian auton, emme tiettyä mallia. Voit myös olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua varauksesi kanssa, tai sinulla ilmenee kysyttävää autonvuokrausta koskien Salmabadissa.

Salmabad ja Bahrain vuokra-autolla tutustuen

Salmabad sijaitsee Bahrainin saaren keskiosassa. Kaupunki on tunnettu teollisuudestaan, ja sieltä on lyhyt matka joka puolelle Bahrainia. Salmabadissa pääset kokemaan aitoa Bahrainia sekä tutustumaan syvemmälle kulttuuriin ja perinteisiin. Alueen ehdottomasti kuuluisin nähtävyys ja huvittelukohde on Adhari Parkin huvipuisto, johon matkaat vaivattomasti Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi ajoneuvolla. Adhari Parkista löytyy huvipuistolaitteita sekä ravintoloita, joten siellä viihtyy varmasti. Matka huvipuistoon kestää autolla noin 15 minuuttia, joten sinne on vaivatonta kulkea.

Bahrainin saari on vain 48 kilometriä pitkä ja leveimmältä kohdaltaan 16 kilometria leveä, joten voit tutkia vuokra-autollasi sen lähialueita vaivattomasti. Saaren päästä päähän ajaminen kestää vain noin reilun tunnin, joten nähtävää varmasti riittää. Urheilun ja kulttuurin ystäville lähialueiden nähtävyydet kuten Al Fateh Grand Mosque, joka on Bahrainin suurin moskeija, johon mahtuu jopa 7000 ihmistä kerralla. Salmabadista 5 kilometrin päästä löydät Bahrainin kansallisstadionin, johon mahtuu vaatimattomat 35 000 ihmistä. Valitse Sixtiltä itsellesi sopiva vuokra-auto ja tutki Bahrain vaikka läpikotaisin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service