Autonvuokraus
Bridgetown Lentoasema
Piilota
Barbados // Barbados // Bridgetown Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bridgetown Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Christ Church
  15131 Barbados BB +1-246-4348440
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BGI
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h nouto

Sixt Autovuokraamo Bridgetownin lentoasemalla toivottaa sinut tervetulleeksi saarelle. Tarjoamme käyttöösi uusia ja hyvin varusteltuja, keskimäärin kolmen kuukauden ikäisiä vuokra-autoja. Pienet ja perhekokoluokan sedanit ovat turvallisia valintoja tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jos haluat katsella maisemia hieman ylempää, valintasi on jämäkkä maasturi. Vinkkinä mainittakoon, että Karibian trooppisessa ilmastossa mukavan viilentävä vaihtoehto on avoauto. Voit varata itsellesi autoluokan, mutta emme voi luvata etukäteen tiettyä merkkiä tai mallia. Sixt Autovuokraamon toimipiste löytyy terminaalista opasteita seuraamalla.

Sixt palvelee sinua Bridgetownin lentoasemalla monipuolisesti

Bridgetownin lentoasema on ainoa toiminnassa oleva lentokenttä saarella. Seawellin lentoaseman nimellä aiemmin tunnetun kentän nykyinen nimi on kokonaisuudessaan Grantley Adamsin Kansainvälinen lentoasema (BGI). Vuosittaisia matkustajia on yli kaksi miljoonaa. Ajomatka varsinaiseen kaupunkiin on noin 15 kilometriä ja sen ajaa vuokra-autolla alle puoleen tuntiin. Sekä nouto että palautus tapahtuvat samassa toimipisteessä. Tarvittaessa voit noutaa vuokra-auton myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Onnistuneen autonvuokrauksen Bridgetownin lentoasemalla täydentää tarvittavien lisäpalvelujen valinta. Vakuutukseen saa edullisesti lisättyä vapaaehtoisen henkilövakuutuksen, varkausturvan ja kolariturvan. Vuokra-autoon Bridgetownin lentoasemalla voi vuokrata GPS-navigaattorin ja vauvan turvakaukalon. Tarvittaessa myös lisäkuljettajan nimeäminen onnistuu.

Ota autonvuokrauksesta Bridgetownin lentoasemalta ilo irti

Noin 100 000 asukkaan Bridgetown on Barbadoksen saarivaltion pääkaupunki ja sijaitsee lentokentän tavoin saaren etelärannikolla. Yksi mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä on puolen tunnin ajomatkan päässä oleva Harrison's Cave. 1700-luvulla löydetyssä laajassa tippukiviluolastossa liikutaan pienen junan kyydissä. Jos golf-kärpänen on puraissut, vuokra-auto on lähes pakollinen valinta loman ajaksi. Saarella riittää upeita kenttiä eikä ihan ensimmäiselle viheriölle kannata juuttua loppulomaksi. Sama koskee uimareita ja surffauksen ystäviä, sillä upeita hiekkarantoja riittää myös seuraavaa matkaa ajatellen. Bridgetownin keskustasta löytyy autoharrastajien ja muidenkin autoista kiinnostuneiden käyntikohde. Mallalieun automuseossa näet läpileikkauksen saaren auto- ja moottoriurheiluhistoriasta. Lähes naapurikorttelissa on Karibian vahanukkemuseo, jossa voit bongata paikallisten kuuluisuuksien lisäksi monia karibialaisperäisiä kansainvälisiä julkkiksia. Barbados Wildlife Reserve on saaren pohjoisosassa 40 minuutin ajomatkan päässä. Siellä näet muun muassa viherapinoita, iguaaneja, värikkäitä papukaijoja ja kaimaaneja.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bridgetown Lentoasema BGI Christ Church 15131 Barbados 13.074444, -59.492222 +1-246-4348440

Sixt-toimipiste Bridgetown Lentoasema BGI

Christ Church
15131 Barbados
 
Puhelinnro +1-246-4348440

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä