Autonvuokraus
St. Michael
Piilota
Barbados // St. Michael
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa St. Michael

Sixt Autovuokraamo St Michael on toimivin valinta, kun tarpeessa on autonvuokraus. Kauttamme löydät vaihtoehtoja kattavan autovalikoimamme ja asiantuntevan palvelumme ansiosta. Saatavilla olevista vuokra-autoista saat ajankohtaisimman tiedon verkkosivuiltamme. Valikoimastamme löydät erikokoiset henkilöautot, farmarit, urheiluautot, avoautot ja maasturit. Matkustitpa sitten yksin, perheen kanssa tai ryhmässä, palvelemme mielellämme.

 
 • Bridgetown Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airport Access Road
  16000 Christ Church

  ma. - su.08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Barbados Saint James

  Sixt Autonvuokraus
  corner Appleby and Highway 1
  24007 Saint James

  ma. - su.08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

St Michaelin Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto lisäpalveluineen

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo St Michaelissa on helppoa. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme, ja etsi itsellesi sopiva ajankohta sekä tarvettasi vastaava vuokra-auto. Ajoneuvomme ovat uusia ja kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteiden lisäksi useimmissa autoissa on lisävarusteena esimerkiksi vakionopeudensäädin. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo ei voi taata sinulle tiettyä automerkkiä tai mallia, vaan valitsemasi kategorian auton. Voit valita vuokraukseesi myös lisäpalveluja. Muiden palvelujen muassa kattavat vakuutuspakettimme turvaavat sinua vahingon sattuessa.

Tutki St Michael ja muu Barbados vuokra-autosi avulla

St Michael sijaitsee pääkaupunki Bridgetownista hieman saarta ylöspäin, noin 10 minuutin ajomatkan päässä sieltä. Julkinen liikenne alueella on epävarmaa, joten vuokra-autolla liikkuessa päätät itse aikatauluistasi. Alueella sijaitsee mm. läntisen pallonpuoliskon kolmanneksi vanhin parlamenttirakennus, joka kuuluu yhtenä osana UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Sinne kuljet helpoiten vuokra-autollasi, ja matkaa vuokraamosta on vain 10 minuuttia. Pääkaupungin lukuisat ostosmahdollisuudet ovat automatkan päässä ja saaren lukuisat rannat suorastaan odottavat sinun karauttavan paikalle. Kauniita rantoja etsiessä yksi hyvä vaihtoehto on noin 20 kilometrin päässä pääkaupungista sijaitseva Crane Beach, jonka yläpuolella on saaren ensimmäinen hotelli The Crain Resort, joka on rakennettu vuonna 1867. Tästä pari kilometria eteenpäin löytyy Bottom Bay, jonka valkoinen hiekka ja turkoosi vesi ovat kuin maalauksista.

Aktiivilomailijalle saarelta löytyy paljon vaihtoehtoja, ja surffaamaan pääsee helposti, kuten myös minigolffaamaan tai vesiurheilemaan. Kulttuuriin voit tutustua myös ajamalla saaren pohjoisosiin, noin puolen tunnin matkan päähän, missä voit tutustua saaren pääelinkeinoon sokerinviljelyyn. St Michaelista ja Barbadoksesta saat eniten irti, kun vuokraat auton vaivattomasti Sixt Autovuokraamosta ja tutkit saaren läpikotaisin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä