Autonvuokraus
Mostar
Piilota
Bosnia ja Hertsegovina // Mostar
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mostar

Sixt Autovuokraamo Mostar palvelee sinua autonvuokrausasioissa Bosnia-Hertsegovinassa. Laaja valikoima ja asiantunteva asiakaspalvelu tekevät autonvuokrauksestasi vaivatonta ja helppoa. Tutustu laajaan autovalikoimaamme ja etsi tarvettasi vastaava ajoneuvo valitsemaasi ajankohtaan. Autokalustostamme löydät erikokoiset henkilöautot ja maasturit, joten saat tarvettasi vastaavan ajoneuvon, olitpa sitten liikenteessä yksin, perheen kanssa tai ryhmässä. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua vuokrausasioissa, mikäli kaipaat apua, etkä sitä verkkosivuiltamme löydä.

 
 • Sarajevo Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kurta Schorka 36
  71210 Sarajevo

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Sarajevo/ibis Styles

  Sixt Autonvuokraus
  Dzemala Bijedica 169a
  71000 Sarajevo

  ma. - su.09:00 - 20:00
  Juhlapyhä09:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Sarajevo/Residence Inn

  Sixt Autonvuokraus
  Skenderija 43
  71000 Sarajevo

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Sarajevo Downtown

  Sixt Autonvuokraus
  Fehima efendije Curcica 5
  71000 Sarajevo

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Mostar palvelee asiantuntevasti

Kilpailukykyiset hinnat ja palveleva henkilökuntamme tekevät sen, että autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Mostarissa on helppoa ja vaivatonta. Valikoimastamme löytyvät autot ovat uudehkoja ja niissä on kattava varustelu. Vakiovarusteiden lisäksi useimmissa autoissa on lisävarusteena mm. ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Muistathan, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn kategorian auton, ei tiettyä mallia. Lisäpalveluina voit valita erilaisia vakuutuksia ja lisätä varaukseesi varusteita, kuten navigaattorin tai lasten turvaistuimet. Lisäkuljettaja saattaa myös olla hyvä lisätä varauksellesi, jos matkustat ryhmässä. Tarkista saatavilla olevien lisäpalveluiden tilanne verkkosivuiltamme tai asiakaspalvelustamme. Sixt Autovuokraamo Mostar haluaa, että saat vuokra-auton tarpeeseesi sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Vuokra-auton kyydissä oman aikataulun mukaan pitkin Bosnia-Hertsegovinaa

Mostar on kaupunki Bosnia-Hertsegovinassa. Kaupunki on Hertsegovinan alueen keskus ja tullut tunnetuksi Neretvajoen yli kulkevasta, vuonna 1566 rakennetusta sillastaan. Bosnian sodassa vahingoittunut ja sittemmin uudelleen rakennettu silta on osa UNESCON Maailmanperintöluetteloa. Kaupungista löytyy useita vaikuttavia kirkkoja ja moskeijoita, ja museoista esimerkiksi Hertsegovinan museo on näkemisen arvoinen. Näihin kohteisiin liikut helpoiten vuokra-autolla. Luontoa voit lähestyä esimerkiksi Kravicen vesiputouksilla, joihin on Mostarista noin 40 kilometrin matka tai Blagajn kylässä, johon taitat matkan vuokra-autollasi noin 15 minuutissa.

Aja vuokra-autollasi vanhan kaupungin reunalle ja jatka matkaa jalan. Kaupunkia voit tutkia myös jalkaisin, mutta päiväretkille on hyvä vuokrata auto, jonka saat helposti ja vaivattomasti Sixt Autovuokraamosta. Lähialueilla riittää monenmoista tutkittavaa, ja kohteisiin kuljet vaivattomasti autolla. Lasten kanssa tutustumisen arvoinen kohde on vesi- ja dinosauruspuisto Grad Sunca. Olitpa sitten menossa Mostariin yksin tai yhdessä, Sixt Autovuokraamo on mukana matkallasi, tekemässä matkastasi mutkattomampaa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service