Autonvuokraus
Brasilia
Piilota
Brasilia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Brasilia: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Brasilia

Autonvuokraus Brasiliassa onnistuu nopeasti ja helposti Sixtiltä. Me olemme vuokranneet autoja maassa jo vuosikausien ajan. Voit löytää lukuisia toimipisteitä ympäri maata. Esimerkiksi Rio de Janeirosta voi löytää jopa viisi toimipistettä. Olemme myös hyvin edustettuja kaikilla maan lentoasemilla, jotka lentävät kansainvälisiä lentoja. Toimipisteiltämme voi vuokrata tavallisia henkilöautoja, farmareita, maastureita, pakettiautoja sekä luksusautoja. Autovalikoima vaihtelee toimipisteestä riippuen. Voit ottaa vuokrapakettiisi myös erilaisia lisäpalveluita ja -tarvikkeita, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen, rajoittamattomat kilometrit, täysvakuutuksen tai ylimääräisen kuljettajan. Varaa vuokra-auto Brasiliasta etukäteen joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Vain näin varmistat saavasi haluamasi tyyppisen auton. Huomioi kuitenkin, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Brasilian liikennekulttuuri vaatii totuttelua

Autonvuokraus Brasiliassa voi alkuun olla haastavaa suomalaisille. Meillä ei ole totuttu niin nopeatempoiseen ja osittain kaoottiseen liikenteeseen kuin mitä se Brasiliassa on. Paikalliset kuljettajat ovat tunnettuja aggressiivisuudestaan ja siitä, että liikennesäännöistä ei juurikaan piitata. Autonvuokraajan ei tule kuitenkaan ajaa, kuten paikalliset. Pidä vain maltti liikenteessä ja muista noudattaa tärkeimpiä liikennesääntöjä. Niitä ovat esimerkiksi turvavyön käyttäminen sekä se, ettei maassa saa ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena. Älä myöskään lähde kiertämään huonoina alueina tunnettuja paikkoja edes autolla. Ryöstöt ovat hyvin tavallisia varsinkin siellä, missä esiintyy köyhyyttä. Olipa sinulla mitä tahansa kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vuokra-auton avulla näet enemmän

Brasilia on suuri valtio, jossa nähtävyyksien välillä voi olla pitkäkin välimatka. Autonvuokraus Brasiliassa onkin loistava keino päästä näkemään ja kokemaan tämä Etelä-Amerikan suurin valtio. Sixtin lukuisat autovuokraamot Brasiliassa vuokraavat autoja monille eri budjeteille. Turistien keskuudessa suosituimmat kaupungit ovat pääkaupunki Brasília, Rio De Janeiro sekä Sao Paulo. Maa kiinnostaa luonnosta ja vaeltamisesta innostuneita turisteja. Löytyypä sieltä jopa 16 Unescon maailmanperintöluetteloon päässyttä kohdetta. Näistä seitsemän on puhtaasti luontokohteita. Esimerkiksi Keski-Amazonilla sijaitsevat Chapada dos Veadeirosin, Emasin, Iguaçun ja Jaún kansallispuistot ovat kaikki käymisen arvoisia kohteita. Niissä asustaa harvinaisia lintu- ja eläinlajeja, joita ei muualla tavata. Pääkaupunki Brasíliassa suosituimpia kohteita ovat The Three Powers -aukio, tv-torni sekä Palácio da Alvorada, joka on presidentin virallinen asunto. Tutustu myös pääkaupungin lähellä sijaitsevaan Poço Azuliin. Se on vesiputous, josta muodostuu upeita sinisiä altaita. Ne ovat suosittu uimapaikka niin turistien kuin paikallistenkin keskuudessa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä