Autonvuokraus
Duni
Piilota
Bulgaria // Duni
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Duni

Sixt Autovuokraamo Duni palvelee sinua Bulgariassa autonvuokraus-asioissa. Vuokraa ajoneuvo tarpeesi mukaisesti laajasta autovalikoimastamme, johon kuuluu sekä erikokoisia henkilöautoja että farmareita. Isommille ryhmille meiltä löytyy minibusseja ja elämästä nauttijoille urheiluautoja ja maastureita. Autonvuokraus onnistuu sujuvasti vuokraamomme verkkosivujen kautta. Löydät meiltä vaivattomasti mieltymystesi mukaisen vuokra-auton haluamallasi ajanjaksolle - helposti ja kustannustehokkaasti. Tutustu valikoimaamme ja tarkasta saatavuus haluamallesi autokategorialle.

 
 • Duni/Marina Royal Palace

  Sixt Autonvuokraus
  Duni Royal Resort
  8133 Duni

  ma. - pe.10:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Duni odottaa sinua

Vaivaton ja nopea palvelu helpottaa autonvuokraustasi Dunissa. Ajoneuvomme ovat pääosin uusia ja ne ovat myöskin kattavasti varusteltuja. Autoissa on kattavien vakiovarusteiden lisäksi lisävarusteita, kuten vakionopeudensäätimiä ja MP3-soitin. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Vuokra-automme ovat kaikki kuitenkin tunnetuilta merkeiltä. Voit lisätä varaukseesi myös lisäpalveluja kätevästi varauksesi yhteydessä. Lisäämällä esimerkiksi navigaattorin varauksellesi voit vaivattomasti tutkia ympäristöä ja löydät kohteisiisi helposti. Lasten kanssa matkustaessa turvallisuus on tärkeää, joten voit lisätä varaukseesi lasten turvaistuimet. Kattava vakuutusturvamme helpottaa hädän hetkellä ja sen ja muiden lisäpalveluiden ajankohtainen saatavuus selviää helpoiten verkkosivuiltamme.

Dunissa pala aurinkoa ja paljon muuta

Aurinkoinen Duni sijaitsee noin 40 kilometriä Bourgasista etelään ja noin 10 kilometria pohjoiseen Ropotamosta. Sunny Beachille täältä tulee matkaa noin 100 kilometriä. Lähialueeseen tutustuminen on vaivatonta Sixt Autovuokraamosta hoidetulla vuokra-autolla. Lukuisten rantojen lisäksi alueella on paljon muutakin nähtävää. Esimerkiksi Ravadinovon linna, joka näyttää keskiaikaiselta, mutta todellisuudessa sen rakentaminen on aloitettu vasta 20 vuotta sitten. Sinne tulee autolla matkaa Dunista noin 10 kilometriä, joten matka taittuu mukavasti vuokra-autolla huristellen.

Bourgasista löydät uuden Strand Lifestyle Center -ulkoilmaostoskeskuksen, jossa päivä kuluu iloisesti ostoksia tehden ja ravintoloista nauttien. Perheen kanssa matkustaessa myös Happy Land -huvipuisto on kokemisen arvoinen, sijaiten noin kahden tunnin ajomatkan päässä, joten sinne menemiseen ja siellä olemiseen kannattaa varata kokonainen päivä. Dunin ympäristössä on paljon luontoa ja rantoja, joihin voit helposti tutustua omatoimisesti vuokra-autollasi. Sixt Autovuokraamo Duni pitää huolen siitä, että käytössäsi on tuoretta kalustoa, joten voit keskittyä lomailuun ilman stressiä vuokra-autostasi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service