Auton vuokraus alueella Duni

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Duni

Sixt Autovuokraamo Duni odottaa sinua

Sixt Autovuokraamo Duni odottaa sinua

Sixt Autovuokraamo Duni palvelee sinua Bulgariassa autonvuokraus-asioissa. Vuokraa ajoneuvo tarpeesi mukaisesti laajasta autovalikoimastamme, johon kuuluu sekä erikokoisia henkilöautoja että farmareita. Isommille ryhmille meiltä löytyy minibusseja ja elämästä nauttijoille urheiluautoja ja maastureita. Autonvuokraus onnistuu sujuvasti vuokraamomme verkkosivujen kautta. Löydät meiltä vaivattomasti mieltymystesi mukaisen vuokra-auton haluamallasi ajanjaksolle - helposti ja kustannustehokkaasti. Tutustu valikoimaamme ja tarkasta saatavuus haluamallesi autokategorialle. Vaivaton ja nopea palvelu helpottaa autonvuokraustasi Dunissa. Ajoneuvomme ovat pääosin uusia ja ne ovat myöskin kattavasti varusteltuja. Autoissa on kattavien vakiovarusteiden lisäksi lisävarusteita, kuten vakionopeudensäätimiä ja MP3-soitin. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Vuokra-automme ovat kaikki kuitenkin tunnetuilta merkeiltä. Voit lisätä varaukseesi myös lisäpalveluja kätevästi varauksesi yhteydessä. Lisäämällä esimerkiksi navigaattorin varauksellesi voit vaivattomasti tutkia ympäristöä ja löydät kohteisiisi helposti. Lasten kanssa matkustaessa turvallisuus on tärkeää, joten voit lisätä varaukseesi lasten turvaistuimet. Kattava vakuutusturvamme helpottaa hädän hetkellä ja sen ja muiden lisäpalveluiden ajankohtainen saatavuus selviää helpoiten verkkosivuiltamme.
Dunissa pala aurinkoa ja paljon muuta

Dunissa pala aurinkoa ja paljon muuta

Aurinkoinen Duni sijaitsee noin 40 kilometriä Bourgasista etelään ja noin 10 kilometria pohjoiseen Ropotamosta. Sunny Beachille täältä tulee matkaa noin 100 kilometriä. Lähialueeseen tutustuminen on vaivatonta Sixt Autovuokraamosta hoidetulla vuokra-autolla. Lukuisten rantojen lisäksi alueella on paljon muutakin nähtävää. Esimerkiksi Ravadinovon linna, joka näyttää keskiaikaiselta, mutta todellisuudessa sen rakentaminen on aloitettu vasta 20 vuotta sitten. Sinne tulee autolla matkaa Dunista noin 10 kilometriä, joten matka taittuu mukavasti vuokra-autolla huristellen.Bourgasista löydät uuden Strand Lifestyle Center -ulkoilmaostoskeskuksen, jossa päivä kuluu iloisesti ostoksia tehden ja ravintoloista nauttien. Perheen kanssa matkustaessa myös Happy Land -huvipuisto on kokemisen arvoinen, sijaiten noin kahden tunnin ajomatkan päässä, joten sinne menemiseen ja siellä olemiseen kannattaa varata kokonainen päivä. Dunin ympäristössä on paljon luontoa ja rantoja, joihin voit helposti tutustua omatoimisesti vuokra-autollasi. Sixt Autovuokraamo Duni pitää huolen siitä, että käytössäsi on tuoretta kalustoa, joten voit keskittyä lomailuun ilman stressiä vuokra-autostasi.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Duni
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Duni.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Duni?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Duni. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Duni?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Duni
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Duni?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Duni?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Duni

Näytä lisää