Autonvuokraus
Golden Sands/Melia Hermitage
Piilota
Bulgaria // Golden Sands // Golden Sands/Melia Hermitage
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kultahietikko/Melia Hermitage: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Golden Sands Resort 1
  9007 Varna BG +359-888050511
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: VARC01
Aukioloajat
ma. - pe.10:00 - 18:00
 
 

Edullisesti Sixtin vuokra-autolla Bulgarian Kultahietikolla

Autonvuokraus Sixtin Kultahietikko/Melia Hermitagen toimipisteessä Bulgariassa tuo ulottuvillesi alueen nähtävyydet, harrastusmahdollisuudet sekä työmatkan tapaamispaikat helposti ja joutuisasti. Aivan rannan tuntumassa ja lukuisien hotellien läheisyydessä olevan palvelupisteemme keskeinen sijainti tekee vuokra-auton noutamisesta sinulle helppoa, kun voit kävellä hotellistasi toimistollemme. Vuokra-autovalikoimamme kattaa yhden tai kahden hengen tarpeisiin sopivat henkilöautot, tilavat ja kätevät farmarit, maastossa kuin maastossa helposti etenevät nelivedot sekä ensiluokkaisen ylelliset urheilu- ja avoautot, joilla ajaminen Mustanmeren maisemissa on ainutlaatuinen kokemus. Sixt Autovuokraamo Kultahietikko/Melia Hermitage tekee kaikkensa, että matkastasi tulee onnistunut ja siksi asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee vuoden jokaisena päivänä vastaten kysymyksiisi. Voit myös tehdä varauksen puhelimitse etukäteen tai vierailla verkkosivuillamme varaamassa auto, mutta muistathan, että lupaamme vain ajoneuvon kategorian, emme pysty takaamaan tiettyä automallia.

Valitse vapaus vuokraamalla auto Sixtiltä

Autonvuokraus Kultahietikko/Melia Hermitagen toimipisteessä tarjoaa sinulle saksalaista luotettavuutta ja ammattitaitoa jo yli vuosisadan ajalta, sillä vuonna 1912 perustettu Sixt Autovuokraamo panostaa uusiin automalleihin ja luotettaviin automerkkeihin, jotta sinun matkastasi tulisi mahdollisimman onnistunut. Itse voit vaikuttaa vuokra-autosi varustelutasoon tutustumalla kattavaan lisäpalveluvalikoimaamme ja valitsemalla sieltä tarpeitasi vastaavat palvelut. Navigointilaite on yksi esimerkki lisäpalveluistamme ja se onkin eräs suosituimmista, sillä sen avulla pääsee suoremmin perille kohteeseen, eikä aikaa tarvitse kuluttaa kiertelemällä etsimässä oikeaa reittiä. Lapsiperheiden suosikki ovat turvalliset lastenistuimet, joita valikoimistamme löytyykin eri kokoisille lapsille vauvasta alle kouluikäiseen. Suositko ajoneuvoja, jotka kuluttavat vähän? Olemme ottaneet tämänkin huomioon, sillä sinun on mahdollista valita Kultahietikko/Melia Hermitagen toimipisteestämme vuokraamaasi vuokra-autoon dieselmoottori. Jos taas sinulle on tärkeää hyvät nettiyhteydet, löytyy meiltä ratkaisu tähänkin, kun valitset WiFi hotspot -palvelumme vuokra-autopakettiisi. Tutustu lisäpalveluihin verkossa ja lisää ne autovaraukseesi, niin sinua odottaa helppo ja miellyttävä matka Bulgariassa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.10:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Golden Sands/Melia Hermitage VARC01 Golden Sands Resort 1 9007 Varna 43.290108, 28.043273 +359-888050511

Sixt-toimipiste Golden Sands/Melia Hermitage VARC01

Golden Sands Resort 1
9007 Varna
 
Puhelinnro +359-888050511

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service