Auton vuokraus toimipisteestä Sofia/Delivery Service

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Sofia/Delivery Service toimipaikkaan

Osoite

Delivery/Collection Service, Sofia, Bulgaria
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 19:00

Palvelumme toimipaikassa Sofia/Delivery Service

Tutustu Bulgarian pääkaupunkiin Sixtin vuokra-autolla!

Tutustu Bulgarian pääkaupunkiin Sixtin vuokra-autolla!

Tee matkastasi helppo ja hoida autonvuokraus Sixtin Sofia/Delivery Servicen kautta, jolloin ilmoitat vain meille osoitteen, jonne haluat vuokra-auton tuotavan ja me toimitamme sen perille. Helppoa ja yksinkertaista! Sinun tarvitsee vain tehdä varaus etukäteen joko verkossa, mobiilisovelluksellamme tai olemalla yhteydessä puhelimitse aurinkoiseen asiakaspalveluumme ja saat käyttöösi matkallesi sopivan vuokra-auton silloin kun haluat, eikä sinun tarvitse nähdä noutamisen vaivaa. Saatavilla olevat vuokra-autot Sofia Delivery Servicessä ovat kätevät henkilöautot, joilla yhden ja kahden hengen tai pienen perheen ajot sujuvat taloudellisesti, tilavat farmarit joiden kyytiin mahtuu paitsi useampi henkilö, myös enemmän matkatavaroita ja harrastusvälineitä, ja tehokkaat nelivedot, jotka kuljettavat turvallisesti perille vaikeammassakin maastossa. Lisäksi löydät meiltä ylellisyyttä ja tyyliä tihkuvat urheilu- ja avoautot, joilla ajaminen Sofiassa on silkkaa nautintoa. Valitse siis mieleisesi kulkuneuvo ja lähde matkaan Sofia Delivery Servicen kautta hankitulla vuokra-autollamme!
Sixt Sofia Delivery Service tarkoittaa edullista ja sujuvaa autonvuokrausta

Sixt Sofia Delivery Service tarkoittaa edullista ja sujuvaa autonvuokrausta

Sixt Autovuokraamo Sofia Delivery Service pyrkii tekemään kaikkensa, että viihdyt matkallasi Bulgariassa, ja meillä onkin yli sadan vuoden kokemus alalta, mikä tarkoittaa, että saat luotettavaa palvelua vuokratessasi meiltä auton. Laadukkaat ja keskimäärin vain kolme kuukautta vanhat vuokra-automme ovat turvallisia ja miellyttäviä ajaa, jonka lisäksi voit itse vaikuttaa siihen, millaisiin lisäpalveluihin haluat panostaa. Tarvitsetko navigointilaitetta löytääksesi perille kokoukseen, ravintolaan tai nähtävyyteen? Jätä turhat harhailut ja ylimääräiset kilometrit ja säästä aikaa ja vaivaa valitsemalla lisäpalveluksi GPS-navigaattori. Lisäkuljettajapalvelu on niille, jotka haluavat jakaa ajamisen useamman henkilön kesken ja nimetä matkalle lisäkuljettajan, jotta vaihto onnistuu helposti matkan aikana. Mietityttääkö, miten autonvuokraus onnistuu pienten lasten kanssa? Ei huolta, meiltä saat käyttöösi turvalliset lastenistuimet. Varaa lisäpalvelut samalla kun teet varauksen vuokra-autosta, muista kuitenkin, että lupaamme vain autoluokan, emme tiettyä automallia.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Sofia/Delivery Service
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Sofia/Delivery Service.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Sofia/Delivery Service?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Sofia/Delivery Service?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Sofia/Delivery Service syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Sofia/Delivery Service
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Sofia/Delivery Service?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?