Autonvuokraus
Varna/Astor Garden Hotel
Piilota
Bulgaria // Varna // Varna/Astor Garden Hotel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Varna/Astor Garden Hotel: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Saints Constantine and Helena
  9006 Varna BG +359-888050511
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: VARC03
Aukioloajat
ma. - pe.10:00 - 18:00
 
 

Vuokraa auto Sixtiltä Varnassa ja nauti matkasta täydessä vauhdissa

Matkatessasi Mustanmeren rannalle Bulgariaan, on autonvuokraus Sixtin Varna Astor Garden Hotelin toimipisteestä oivallinen ratkaisu liikkumiseen paikasta toiseen. Sixt Autovuokraamo Varna Astor Garden Hotel toimii kätevästi niin, että henkilökuntamme tuo sinulle vuokra-autosi avaimet hotellin vastaanottotiskille. Tätä varten sinun tulee ilmoittaa puhelinnumero ja sähköpostiosoite varausta tehdessäsi, jotta voimme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä. Varaus tulee siis tehdä etukäteen, jolloin voit myös tutustua rauhassa autonvuokrauspisteemme Varna Astor Garden Hotelin sääntöihin ja ehtoihin. Tässä toimipisteessä valittavanasi on eri vaihtoehtoja ajoneuvokategorioista, joita ovat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Valintasi tehtyäsi henkilökuntamme varaa sinulle vapaana olevasta vuokrakalustosta toiveitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Varna Astor Garden Hotelissa. Pääset nauttimaan autonvuokrauksen tuomasta vapaudesta Varnassa heti autonavaimet käteen saatuasi!

Laadukasta palvelua ja monipuolinen valikoima vuokra-autoja Sixtiltä

Sixtin yli 2000 toimipistettä kattavat yli 105 maata. Olemme tunnettu sekä laadukkaasta vuokra-autovalikoimastamme, joka kuuluu Euroopan top kolmen kärkeen, että osaavasta asiakaspalvelustamme ja monipuolisesta palvelutarjonnastamme. Yli sata vuotta toiminut saksalainen perheyritys Sixt on rakentanut vahvaa brändiään jo vuodesta 1912 lähtien. Lisäpalvelujen kirjoon kuuluvat muun muassa erilaiset vakuutukset, jotka tuovat turvaa esimerkiksi rengas- tai lasirikon varalle, tai vaikkapa kolarin tai varkauden sattuessa. Jos matkustat yhdessä perheen kanssa ja mukana on pieniä lapsia, on lasten turvaistuin tai turvakaukalo hyvä lisä vuokrapakettiin koko seurueen matkustusmukavuuden lisäämiseksi. GPS-navigaattori ohjaa sinut aina oikeaan osoitteeseen, missä liikutkin. Mikäli mahdollista, vuokrapakettiin kannattaa lisätä useampi kuljettaja, ja meiltä löydät erikoistarjouksen myös alle 25-vuotiaille kuljettajille. Matkatessasi pidemmällä reissulla kannattaa ottaa huomioon rajattoman kilometrimäärän tarjoukseemme, jolla rahaa säästyy mukavasti muuhun matkantekoon.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.10:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Varna/Astor Garden Hotel VARC03 Saints Constantine and Helena 9006 Varna 43.231215, 28.013047 +359-888050511

Sixt-toimipiste Varna/Astor Garden Hotel VARC03

Saints Constantine and Helena
9006 Varna
 
Puhelinnro +359-888050511

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service