Autonvuokraus
San José City-Los Yoses
Piilota
Costa Rica // San Jose // San José City-Los Yoses
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus San José City-Los Yoses: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Calle 43, 50m sur del Bar Rio
  1000 San José CR +506-40007498
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SJOC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 17:30
la.09:00 - 16:00
 
 

Matkusta sujuvasti Sixtin vuokra-autolla San Joséssa

Costa Rican rikas luonto ja eksoottiset lomakohteet ovat kaikki lähelläsi, kun hyödynnät Sixtin autonvuokrauspisteen San José City Los Yosesin palveluita. Toimipisteemme sijaitsee suuressa valkoisessa rakennuksessa Italian suurlähetystön läheisyydessä, löydät meidät helpoiten koordinaateilla N09.93152, W084.05924. Ota mukaasi henkilöllisyystodistus, jonka voit esittää rakennuksen vartijalle saapuessasi. Autonvuokraus San José City Los Yosesissa toimii kätevästi niin, että teet varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Voit näin tutustua sääntöihimme ja ehtoihimme rauhassa etukäteen. Pääset valitsemaan haluamasi ajoneuvokategorian, joihin lukeutuu niin henkilöautoja, farmareita, urheilu- ja avoautoja kuin maastureitakin. Valitettavasti käytäntöihimme ei kuulu valita tiettyä automallia, vaan lupaamme ainoastaan toimittaa vuokra-auton San José City Los Yosesissa haluamastasi kategoriasta. Noudettuasi avaimet toimipisteestämme pääset nauttimaan autonvuokrauksen tuomista eduista, kuten vapaudesta liikkua oman aikataulusi mukaan.

Monipuolinen palvelutarjonta Sixtiltä laadukkaan vuokrakaluston tukena

Kun kaipaat autonvuokraukselta enemmän, valitse Sixt. Saksassa vuonna 1912 perustettu perheyritys on yli sadan vuoden ajan rakentanut vahvaa brändiään korkeatasoisen asiakaspalvelun ja vuokra-automalliston varaan. Sixt tunnetaan maailmanlaajuisesti, ja toimipisteemme sijaitsevat nykyisin yli 105 maassa. Uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja, joka on asettanut Sixt Autovuokraamot Euroopan top kolmen kärkeen. Vuokra-auton valittuasi sinulla on mahdollisuus hyödyntää monipuolista palvelutarjontaamme, johon kuuluun muun muassa valikoima erilaisia lisäturvaa tuovia vakuutuksia. Voit esimerkiksi valita vuokrapakettiisi vakuutuksen rengas- tai lasirikon varalle taikka tuomaan lisäturvaa kolarin tai varkauden sattuessa. Kun mukana on pieniä matkustajia, voit valita matkustusmukavuutta lisäämään lasten turvaistuimen tai turvakaukalon. GPS-navigaattorilla löydät aina oikean osoitteen. Hyödynnä mahdollisuus lisätä vuokrapakettiin useita kuljettajia, sillä meillä on erikoistarjous myös alle 25-vuotiaille kuljettajille. Mikäli olet matkalla pidempään, säästät selvää rahaa rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme avulla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 17:30
la.09:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste San José City-Los Yoses SJOC01 Calle 43, 50m sur del Bar Rio 1000 San José 9.931486, -84.059270 +506-40007498

Sixt-toimipiste San José City-Los Yoses SJOC01

Calle 43, 50m sur del Bar Rio
1000 San José
 
Puhelinnro +506-40007498

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service