Autonvuokraus
La Romana Airport
Piilota
Dominikaaninen tasavalta // La Romana // La Romana Airport
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus La Romanan kansainvälisellä lentokentällä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carr. La Romana - Higuey 5.5
  22000 La Romana DO +1-8095417498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LRM
Aukioloajat
ma. - la.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo La Romanan kansainvälisellä lentokentällä

Haluatko enemmän irti lomamatkastasi? Autonvuokraus Sixtiltä La Romanan kansainvälisellä lentokentällä auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopivan vuokra-ajoneuvon. Me tarjoamme asiantuntevaa asiakaspalvelua, laadukkaat vuokra-autot ja tarpeelliset lisäpalvelut. Lisäksi saat vapaat ajokilometrit, ja voit noutaa tai palauttaa vuokra-auton myös aukioloaikojen ulkopuolella. Ajele mukavasti paratiisirannalta toiselle trendikkäällä henkilöautolla. Seikkaile luonnonpuistoissa luotettavalla maasturilla. Kutsu perhe ja ystävät koolle, ja lähtekää päiväretkelle minibussilla. GPS-navigaattori opastaa sinut kohteeseen, Wi-Fi-yhteys lisää viihtyisyyttä ja lastenistuin turvaa pienet matkustajat. Huomioithan tehdessäsi varausta, että se koskee vain valitsemaasi autokategoriaa, ei yksittäistä mallia. Jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta La Romanan kansainvälisellä lentokentällä, ota meihin yhteyttä! Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä

Sixtin vuokra-autolla matkaan La Romanan kansainväliseltä lentokentältä

La Romana Casa De Campo, lyhyesti La Romana tai LRM, on kansainvälinen lentokenttä Dominikaanisen tasavallan kaakkoisrannikolla. Pääkaupunki Santo Domingo sijaitsee noin 110 kilometrin päässä, jonne ajaa noin 1,5 tunnissa. La Romanan rantakaupunkiin on alle kymmenen kilometriä. Jos saavut noutamaan vuokra-autoa keskustasta, voit ottaa taksin tai hotellin bussikuljetuksen. Löydät palvelupisteemme terminaalirakennuksesta. Matka alkaa onnistuneesti autonvuokrauksella La Romanan kansainvälisellä lentokentällä. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme ja tee varaus jo tänään!

Toteuta matkasuunnitelmasi La Romanassa vuokraamalla auto!

Julkinen liikenne on rajallista Dominikaanisessa tasavallassa, joten vuokra-auto on kätevin ja edullisin tapa liikkua paikasta toiseen. Hyppää vuokra-auton kyytiin La Romanan kansainvälisellä lentoasemalla ja vietä ansaittu lepopäivä esimerkiksi Minitas- tai Caletas-rannalla. La Romana tunnetaan valkoisista hiekkarannoistaan, mutta sen ympäristössä on myös paljon muuta nähtävää. Kaupungin itäpuolella sijaitsee luonnonpuisto Parque Nacional Del Este, jossa voit tai snorklata upeilla koralliriutoilla. Kaupungin länsipuolelta löydät upeat Cueva de las Maravillas -tippukiviluolat. Vuokra-autolla matka La Romanan keskustasta kestää vain puoli tuntia. Kulttuurista ja historiasta kiinnostuneiden kannattaa kierrellä Altos de Chavónissa, joka on uudelleenrakennettu eurooppalainen keskiaikainen kylä Chavon-joen varrella. VegaFinan tehtaalla voit tutustua sikarinvalmistukseen. Kansallispuistot, hiekkarannat, golfklubit ja rantaravintolat ovat kaikki kätesi ulottuvilla, kun käytössäsi on vuokra-auto. Sixtin ansiosta saat matkastasi enemmän irti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste La Romana Airport LRM Carr. La Romana - Higuey 5.5 22000 La Romana 18.448311, -68.911885 +1-8095417498

Sixt-toimipiste La Romana Airport LRM

Carr. La Romana - Higuey 5.5
22000 La Romana
 
Puhelinnro +1-8095417498

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service