Autonvuokraus
Puerto Plata
Piilota
Dominikaaninen tasavalta // Puerto Plata
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Puerto Plata

Dominikaaninen tasavalta tarjoaa paljon koettavaa ja autonvuokraus Sixtin laajasta autovalikoimasta on vaivaton tapa tutustua tähän upeaan latinalaisamerikkalaiseen maahan sekä sen suosittuun lomakohteeseen Puerto Plataan. Autokalustossamme on valittavana laadukkaita ajoneuvoja henkilöautoista farmareihin ja maastureihin, ja vuokraus kaikissa toimipisteissämme on sujuvaa ja helppoa. Ota siis vuokra-auto käyttöösi ja pääset aikailematta tutustumaan Puerto Platan kauniisiin hiekkarantoihin ja nähtävyyksiin!

 
 • Puerto Plata Lentoasema
  Sosua, Gregorio Luperon
  57000 Puerto Plata

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Puerto Plata Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Sosua, Gregorio Luperon
  57000 Puerto Plata

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin vuokra-autolla tutkit Dominikaanista tasavallan matkakohteita kätevästi

Saavuttuasi Dominikaaniseen tasavaltaan, voit valita Sixt Autovuokraamosta Cibaon kansainväliseltä lentoasemalta sopivan vuokra-auton ja karauttaa Puerto Plataan parissa tunnissa starttaamaan lomasi. Voit valita myös useista lisäpalveluistamme mukavuuksia matkallesi - esimerkiksi GPS-navigaattori auttaa sinua löytämään sujuvasti perille, lisäkuljettaja antaa sinun levähtää kumppanisi tai ystäväsi tarttuessa rattiin ja lisävakuutus tuo matkallesi lisäturvaa. Voit valita ajoneuvon kategorian matkaasi varten Puerto Platassa, mutta jonkin tietyn merkin tai mallin takaaminen ei ole mahdollista. Sixtiltä saat luotettava ja laadukkaan vuokra-auton käyttöösi Puerto Platan Autovuokraamosta ja pääset tekemään lomastasi unohtumattoman elämyksen!

Sixt auttaa sinut matkaan unelmalomallesi

Puerto Plata on suosittu rantalomakohde Dominikaanisessa tasavallassa, jonka hätkähdyttävistä rannoista esimerkiksi Costa Dorada on auringonpalvojien mieleen. Tarjolla on myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa, sillä voit ottaa esimerkiksi gondolihissin Isabel del Torresin huipulle ihaillaksesi henkeäsalpaavan upeita maisemia kansallispuiston yllä paikallisen maamerkin Kristus-patsaan juuressa, vierailla Puerto Platan meripihkamuseossa, jossa Steven Spielberg sai innoitukseen Jurassic Park-elokuvaansa tai jos olet kulttuurin ystävä, voit tutustua 1500-luvulta peräisin olevaan historian havinaa uhkuvaan San Felipen linnoitukseen. Aktiivisemmalle lomailijalle on tarjolla myös puuhaa koskenlaskun tai köysirata- ja ilmaseikkailun merkeissä.

Autonvuokraus Puerto Platassa on kätevä tapa liikkua laajemmaltikin tässä kauniissa Latinalaisen Amerikan maassa, kun voit karauttaa lyhyen ajomatkan päähän läheiseen Cabareten kaupunkiin katsomaan sen upeita tippukiviluolia tai lekottelemaan sen surffareidenkin suosimalle hiekkarannalle, tai Sosuaan, joka on sekin kuuluisa kauniista hiekkarannastaan. Me Sixtillä haluamme lomasi olevan mahdollisimman onnistunut. Anna Sixt Autovuokraamomme Puerto Platassa siis varustaa sinut luotettavalla kulkuvälineellä matkaunelmiesi toteuttamiseen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service