Autonvuokraus
Puerto Plata Lentoasema
Piilota
Dominikaaninen tasavalta // Puerto Plata // Puerto Plata Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Puerto Platan lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Sosua, Gregorio Luperon
  57000 Puerto Plata DO +1-8095417498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: POP
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Gregorio Luperón kansainvälisellä lentoasemalla

Kun valitset Sixtin, autonvuokraus Gregorio Luperón kansainvälisellä lentoasemalla on helppoa ja nopeaa. Meillä on runsas valikoima uusia vuokra-autoja markkinoiden suosituilta valmistajilta. Autokalustostamme löydät trendikkäät citymaasturit, käytännölliset farmarit ja luotettavat henkilöautot. Verkkosivuillamme voit tutustua Gregorio Luperón kansainvälisen lentoaseman autovuokraamomme ajoneuvoihin ja lisäpalveluihin. Oletko perhelomalla? Tilavaan farmariautoon mahtuu matkalaukut ja vesiurheiluvälineet. Muista lastenistuin perheen nuorimmalle. Romanttisella rantalomalla voitte vierailla nähtävyyksillä oman aikataulun mukaan ja etsiä Puerto Platan salaiset helmet. Wi-Fi-yhteyden ansiosta suunnistaminen on helpompaa. Lähde ystävien kanssa seikkailemaan luonnonpuistoon jykevällä maasturilla. Voitte ajaa vuorotellen, kun valitsette lisäkuljettajan. Muistuttaisimme vielä, että varaus tehdään ainoastaan autoluokkaa kohti. Automalli varmistuu vasta noudettaessa. Heräsikö kysymyksiä autonvuokrauksesta Gregorio Luperón kansainvälisellä lentoasemalla? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!

Loma alkaa autonvuokrauksella Gregorio Luperón kansainväliseltä lentoasemalta

Gregorio Luperón kansainvälinen lentokenttä on Dominikaanisen tasavallan neljänneksi vilkkain lentokenttä. Ei ihme, sillä se sijaitsee lähellä suosittua Puerto Platan rantalomakohdetta. Lentoasemasta käytetäänkin useammin nimeä Puerto Platan lentoasema, tai lyhennettä POP. Kaupunki, lomahotellit ja valkoiset hiekkarannat odottavat vain 20 kilometrin päässä. Suuntaa siis Sixtin palvelupisteelle, joka sijaitsee terminaalirakennuksessa. Vuokraa auto päiväretkeä varten tai koko loman ajaksi, käy missä haluat ja milloin haluat - Sixtiltä saat turvallisen ja tyylikkään vuokra-auton heti Gregorio Luperón kansainväliseltä lentoasemalta.

Puerto Plata tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Tutustu kaupungin historiaan museoissa ja San Felipen linnoituksessa Puerto Platan satamassa. Lähde Puerto Platan upeaan luontoon vuokraamalla auto Sixtiltä. Yksi suosituista nähtävyyksistä on Damajaguan vesiputoukset, jonne ajaa noin 45 minuutissa. Ihaile merimaisemia ja Puerto Platan kaupunkia Pico Isabel de Torres -vuoren huipulta. Ylös pääset köysirataa pitkin tai vuokra-autolla. Jos pidät rannalla makoilusta, vuokraa auto Sixtiltä ja etsi rannikon kaunein ranta. Näkemisen arvoisia ovat ainakin Playa Cangrejo ja Playa Bermantin. Halutessasi voit lähteä pidemmälle päiväretkelle ja vierailla samalla naapurikylissä ja kaupungeissa. Puerto Plata on myös aktiivilomailijan paratiisi. Lähellä on useita surffirantoja ja golfkenttiä, hyvät maastopyöräily- ja vaellusmahdollisuudet. Parhaille paikoille pääset vuokraamalla auton Sixtiltä. Näin vältyt myös turistimassoilta, voit pysähdellä oman mielesi mukaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Puerto Plata Lentoasema POP Sosua, Gregorio Luperon 57000 Puerto Plata 19.755768, -70.563584 +1-8095417498

Sixt-toimipiste Puerto Plata Lentoasema POP

Sosua, Gregorio Luperon
57000 Puerto Plata
 
Puhelinnro +1-8095417498

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service