Autonvuokraus
Samana
Piilota
Dominikaaninen tasavalta // Samana
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Samana

Tutustu Dominikaanisen tasavallan hiekkarantoihin ja vuoristoihin sujuvasti ottamalla henkilöauto, farmari tai vaikkapa maasturi allesi Sixt Autovuokraamosta Samanasta. Oman ajoneuvon vuokraus antaa sinulle mahdollisuuden luoda lomastasi juuri sellaisen kuin haluat, kun sinun ei tarvitse olla riippuvainen muista aikatauluistasi kuin omastasi ja koet siten tämän viehättävän Latinalaisen Amerikan maan parhaat puolet. Luotettavasta ja kattavasta autovalikoimastamme Samanassa sinun on varmasti helppo löytää mieleisesi vuokra-auto, ja ystävällinen ja ripeä asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Panostamme autovalikoimamme laadukkuuteen, jotta voit aina luottaa ajokokemuksesi olevan mahdollisimman turvallinen ja miellyttävä.

 
 • Samana Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Carretera Nagua
  32000 Samana

  ma. - su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtillä voit aina luottaa autonvuokraus-asioihin Samanassa

Dominikaaninen tasavalta on eloisa ja jännittävä kohde tutkittavaksi lomailijalle, ja me Sixtillä haluamme sinun nauttivan matkastasi parhaalla ja näppärimmällä tavalla. Vuokraa siis Samanan Sixt Autovuokraamosta maasturi käyttöösi, ja pääset tutkimaan tätä kaunista Latinalaisen Amerikan maata niin laajalti, kuin vain haluat - myös hieman vaikeakulkuisemmassa maastossa. Tarvitsetko kenties lastenistuinta, GPS-navigaattoria, nelivetoa tai lisävakuutusta? Voit valita kaiken tarvitsemasi lukuisista lisäpalveluistamme joko etukäteen verkkosivuillamme tai kun olet suorittamassa autonvuokrausta paikan päällä Samanassa. Muistathan vuokra-autoa varatessasi, että tiettyä mallia tai merkkiä autosta emme voi taata, vaan pelkästään ajoneuvon kategorian.

Lomailu Samanassa on ikinmuistoista kun valitset Sixtin

Samana tai viralliselta nimeltään Santa Barbara de Samana, on keskeinen matkailukohde Dominikaanisessa tasavallassa ja paikka on niin rantalomalaisten, luontoa rakastavien turistien kuin kirkkaita vesiä arvostavien sukeltajienkin suosiossa. Kaupunki muistuttaa valkoisten hiekkarantojensa, palmujensa, kirkkaiden vesiensä sekä ympärivuotisen leppeän lämpötilansa ansiosta maanpäällistä paratiisia. Autonvuokraus Samanassa on loistava tapa ottaa lomastasi kaikki irti, sillä yksi alueen upeimmista hiekkarannoista, Playa Rincon, sijaitsee 27 kilometrin päässä Las Galerasin suositussa lomakohteessa ja sekä ranta, Las Galeras ja Samanan ympäröivät alueet ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Samanassa on aktiviteetteja moneen makuun, sillä täällä voit bongailla ryhävalaita ja näiden kosiskelurituaaleja, tehdä veneretken Cayo Levantadon saarelle, tutustua Las Terrenasin kaupunkiin ja sen hiekkarantoihin noin tunnin ajomatkan päässä tai lähteä ajelemaan hätkähdyttäviin maisemiin vuoristoon. Sixt varustaa sinut unelmiesi lomalle!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service