Autonvuokraus
Samana Lentoasema
Piilota
Dominikaaninen tasavalta // Samana // Samana Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Samana Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera Nagua
  32000 Samana DO +1-809-5417498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AZS
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 13:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Samanan Lentoasemalla tarjoaa käyttöösi uuden vuokra-auton monipuolisten lisäpalvelujen kera. Keskimäärin kolmen kuukauden ikäisistä vuokra-autoistamme löydät käyttöösi sopivan ajopelin, olitpa liikkeellä yksin tai isomman seurueen kanssa. Kätevät viistoperämallit ja pienet sedanit ovat näppäriä liikenteessä ja mahtuvat helposti pienempäänkin parkkiruutuun. Perhekokoinen farmarimalli nielaisee sisäänsä lasten lisäksi röykkiöllisen matkatavaroita. Eikä autonvuokraus Samanan lentoasemalla jää isommallakaan porukalla vuokra-auton koosta kiinni, sillä suurimpaan maasturiin mahtuu seitsemän ja minibussiin jopa yhdeksän henkeä. Voit valita varauksen yhteydessä autoluokan, mutta tiettyä mallia tai merkkiä emme voi taata. Vakuutukseen saa lisäturvaksi edullisesti muun muassa matkan jatkumisturvan sekä kolari-, rengas- ja varkausturvan. Myös GPS-navigaattori ja lasten erikokoisia turvaistuimia on tarjolla. Tarpeen vaatiessa voit valita itsellesi varakuljettajan. Viimeistele autonvuokrauksesi Samanan lentoasemalla näillä ja monilla muilla lisäpalveluilla, niin vietät huolettoman vuokra-ajan.

Tervetuloa Samanan Lentoasemalle - AZS

Vuonna 2006 avattu lentoasema tunnetaan myös nimellä Presidentti Juan Boschin kansainvälinen lentoasema. Yhden kiitoradan kentällä matkustajia on reilut 100 000 vuodessa, joten kenttä on mukavan rauhallinen leppoisampaa rytmiä kaipaavalle. Varsinaiseen kaupunkiin on noin 50 kilometrin matka joka taittuu vuokra-autolla tunnissa. Sixtin Autovuokraamo löytyy lentoasemalta osoitteesta Carretera Nagua, jonne voit myös palauttaa vuokra-auton. Sekä nouto että palautus onnistuvat myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella.

Nauti nähtävyyksistä ja karibialaisista maisemista vuokra-autoillen

Reilun 100 000 asukkaan Samana sijaitsee Dominikaanisen Tasavallan koillisrannikolla samannimisen niemen kärkiosassa. Alueella riittää upeita hiekkarantoja, joten autonvuokraus Samanan lentoasemalta on kätevä keino päästä nauttimaan tarjonnasta mahdollisimman hyvin. Luonnon kauneutta voi ihailla Cascada Lulun vesiputouksilla, jotka ovat kaupungista kymmenen kilometrin ajomatkan päässä. Sataman läheisyydessä on yhdistetty valasmuseo ja luontokeskus, joka on merihenkisille mukava piipahduspaikka. Lähistöllä on myös näköalapaikalla oleva merellinen kävelysilta, jossa kannattaa käydä ihailemassa auringonlaskua tai muuten vain maisemia kameran kanssa tai ilman. Retkeilystä ja luonnossa samoilusta innostuneiden auton keula suuntautunee lentoasemalta etelän suuntaan reilun puolen tunnin verran, sillä siellä on luonnonpuisto Los Haitises.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Samana Lentoasema AZS Carretera Nagua 32000 Samana 19.267668, -69.730476 +1-809-5417498

Sixt-toimipiste Samana Lentoasema AZS

Carretera Nagua
32000 Samana
 
Puhelinnro +1-809-5417498

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service