Autonvuokraus
Santiago
Piilota
Dominikaaninen tasavalta // Santiago
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Santiago

Jos olet lähdössä matkalle Dominikaaniseen tasavaltaan, on autonvuokraus Santiagosta mitä sujuvin keino ottaa lomastasi paras mahdollinen irti! Vuokraus kauttamme on helppoa ja kattavasta autovalikoimastamme löydät aina laadukkaan ajoneuvon käyttöösi, voiden valita tarpeesi tai toivedesi mukaan käyttöösi henkilöauton, farmarin, tai maasturin. Sixtin Autovuokraamon autokalusto on aina laadukas ja mallit uusimpia, jotta ajokokemuksesi ajoneuvomme ohjainpyörän takana Santiagossa on mahdollisimman turvallinen.

 
 • Puerto Plata Lentoasema
  Sosua, Gregorio Luperon
  57000 Puerto Plata

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Puerto Plata Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Sosua, Gregorio Luperon
  57000 Puerto Plata

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin Autovuokraamo Santiago palvelee sinua ammattitaidolla

Me Sixtillä haluamme, että autonvuokraus Santiago de los Caballerosissa sujuu helposti ja sukkelasti ja matkastasi tulevan sen ansiosta unelmien lomareissu. Vuokra-automme ovat aina uusimpia malleja, ja esimerkiksi ilmastointi löytyy niistä aina perusvarusteena, mikä tekee ajokokemuksesta Dominikaanisen Tasavallan kaltaisissa trooppisissa maissa huomattavasti mielekkäämpää. Lisävarusteina meillä on tarjolla muun muassa GPS-navigaattori ja neliveto, sekä minibussi isompia seurueita varten. Tiettyä automallia tai merkkiä emme voi taata, mutta voit aina valita haluamasi ajoneuvon kategorian.

Santiago on tunnettu Sydänten kaupunkina

Santiago de los Caballeros tarkoittaa espanjankieliseltä nimeltään Kolmenkymmenen ritarin Pyhää Jaakobia, mutta sen nimi lyhennetään usein Santiagoksi ja se on Dominikaanisen tasavallan toiseksi suurin ja Karibian neljänneksi suurin kaupunki. Tämä vuonna 1495 perustettu kaupunki on maansa kulttuurin, politiikan, teollisuuden ja talouden keskus, ja se on sydämellisten asukkaidensa ansiosta nimetty epävirallisesti Sydänten kaupungiksi.

Ottamalla vuokra-auton käyttöösi Sixtin Autovuokraamosta, pääset tutustumaan Santiagoon kaikkein kätevimmin ja vaikka surauttamaan ihailemaan lähellä sijaitsevia Damajaguan hätkähdyttävän upeita vesiputouksia, tai Monumento Natural Pico Diego de Ocampon luonnonpuiston henkeäsalpaavan kauniita maisemia. Etenkin lapsiperheet pitävät varmasti Ocean World Adventure Parkista ja sen merileijonista ja delfiineistä noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Puerto Platassa, kun taas kulttuurin ja kirkkoarkkitehtuurin ystävät voivat ihastella Catedral de Santiago Apostolin viehättävää katedraalia tai Monumento a los Heroes de la Restauracionin monumenttia ja sen ympärillä aukeavia maisemia. Vuokra-autolla pääset tutkimaan kaikkein näppärimmin myös Santiagoa ympäröivää Cibaon laaksoa, tutustumaan sikaritehtaisiin ja kenties tanssimaan paikallisten kanssa juurikin Cibaosta peräisin olevan musiikin, merenguen tahtiin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service