Autonvuokraus
El Higuero Lentoasema
Piilota
Dominikaaninen tasavalta // Santo Domingo // El Higuero Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus El Higuero Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Pdte. Antonio Guzmán
  10701 Santo Domingo DO +1-8095417498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: JBQ
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00
 
 

El Higueron lentoasema, joka on toiselta nimeltään La Isabelan kansainvälinen lentoasema, rakennettiin vuonna 2006 korvaamaan edeltäjänsä Herreran lentoasema. Autovalikoimastamme löydät kattavasti vuokra-autoja aina kompakteista kaupunkiautoista sedaneihin, maastureihin kuin nelivetoihinkin. Tarjonta on siis hyvin monipuolinen, jotta jokainen löytää varmasti itselleen parhaiten sopivan auton. Sixtin autovuokraus El Higueron lentoasemalla on siitä poikkeuksellinen, että meillä ei ole varsinaista toimipistettä. Sen sijaan asiakaspalvelijamme on sinua vastassa saapuvien aulassa kyltin kanssa. Hän opastaa sinut autollesi.

Autonvuokraus El Higueron lentoasemalla tapahtuu joustavasti

El Higueron lentoasema, JBQ, sijaitsee pääkaupunki Santo Domingon läheisyydessä. Matka kaupungin keskustaan vuokra-autolla kestää vain vajaa puoli tuntia. Palvelemme matkustajia viikon jokaisena päivänä. Myös niin vuokra-auton nouto kuin palautus aukioloaikojen ulkopuolella onnistuu. Autonvuokrauksen voi hoitaa näppärästi joko nettisivuillamme tai sitten puhelimitse. Muista varata samalla myös kaikki erilaiset lisätarvikkeet, kuten vaikkapa navigaattori tai lastenistuin. Ota siis allesi vuokra-auto El Higueron lentoasemalta jo heti vierailusi ensimmäisenä päivänä ja ota matkastasi kaikki irti. Otathan huomioon, että emme lupaa tiettyä mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Rantoja ja kuumia rytmejä Karibian saarella

Dominikaaninen Tasavalta houkuttelee matkailijoita ympäri maailman. Sen lämmin ja jopa trooppinen ilmasto sallii matkustamisen mihin vuodenaikaan tahansa. Sen pääkaupunki Santo Domingo on myös maan suosituin matkailukohde. Pääkaupunki vanha kaupunki on päässyt UNESCOn maailmanperintölistalle, joten siihen kannattaa tutustua ehdottomasti. Vuokra-autolla on voi lähteä kiertämään monia upeita puistoja, joita kaupungista ja sen laitamilta löytyy. Yksi suosituimmista puistoista on Dr. Rafael Ma. Moscoso National Botanical Garden, jossa voi ihailla monia erikoisia kukkalajeja. Autolla liikkumista voi hyödyntää muutenkin. Pääkaupungin ulkopuolelta löytyy valtatie 20, joka kulkee aivan rannikkoa pitkin. Sitä ajamalla törmää useisiin rantoihin, joilla myös paikalliset viihtyvät. Sixtin vuokra-auton avulla pääset näkemään paljon enemmän kuin pelkät turistinähtävyydet. Sen vuoksi autonvuokraus El Higueron lentoasemalla on pelkästään järkevää. Niin sinä kuin koko muukin seurue nautitte paljon enemmän, kun lomalla ei ole aikatauluja, vaan asioita voi tehdä hetken mielijohteesta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste El Higuero Lentoasema JBQ Pdte. Antonio Guzmán 10701 Santo Domingo 18.574485, -69.981094 +1-8095417498

Sixt-toimipiste El Higuero Lentoasema JBQ

Pdte. Antonio Guzmán
10701 Santo Domingo
 
Puhelinnro +1-8095417498

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service