Auton vuokraus toimipisteestä El Higuero Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen El Higuero Lentoasema

Osoite

Pdte. Antonio Guzmán, 10701 Santo Domingo, Dominikaaninen tasavalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä El Higuero Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

El Higueron lentoasema, joka on toiselta nimeltään La Isabelan kansainvälinen lentoasema, rakennettiin vuonna 2006 korvaamaan edeltäjänsä Herreran lentoasema. Autovalikoimastamme löydät kattavasti vuokra-autoja aina kompakteista kaupunkiautoista sedaneihin, maastureihin kuin nelivetoihinkin. Tarjonta on siis hyvin monipuolinen, jotta jokainen löytää varmasti itselleen parhaiten sopivan auton. Sixtin autovuokraus El Higueron lentoasemalla on siitä poikkeuksellinen, että meillä ei ole varsinaista toimipistettä. Sen sijaan asiakaspalvelijamme on sinua vastassa saapuvien aulassa kyltin kanssa. Hän opastaa sinut autollesi.
Autonvuokraus El Higueron lentoasemalla tapahtuu joustavasti

Autonvuokraus El Higueron lentoasemalla tapahtuu joustavasti

El Higueron lentoasema, JBQ, sijaitsee pääkaupunki Santo Domingon läheisyydessä. Matka kaupungin keskustaan vuokra-autolla kestää vain vajaa puoli tuntia. Palvelemme matkustajia viikon jokaisena päivänä. Myös niin vuokra-auton nouto kuin palautus aukioloaikojen ulkopuolella onnistuu. Autonvuokrauksen voi hoitaa näppärästi joko nettisivuillamme tai sitten puhelimitse. Muista varata samalla myös kaikki erilaiset lisätarvikkeet, kuten vaikkapa navigaattori tai lastenistuin. Ota siis allesi vuokra-auto El Higueron lentoasemalta jo heti vierailusi ensimmäisenä päivänä ja ota matkastasi kaikki irti. Otathan huomioon, että emme lupaa tiettyä mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.
Rantoja ja kuumia rytmejä Karibian saarella

Rantoja ja kuumia rytmejä Karibian saarella

Dominikaaninen Tasavalta houkuttelee matkailijoita ympäri maailman. Sen lämmin ja jopa trooppinen ilmasto sallii matkustamisen mihin vuodenaikaan tahansa. Sen pääkaupunki Santo Domingo on myös maan suosituin matkailukohde. Pääkaupunki vanha kaupunki on päässyt UNESCOn maailmanperintölistalle, joten siihen kannattaa tutustua ehdottomasti. Vuokra-autolla on voi lähteä kiertämään monia upeita puistoja, joita kaupungista ja sen laitamilta löytyy. Yksi suosituimmista puistoista on Dr. Rafael Ma. Moscoso National Botanical Garden, jossa voi ihailla monia erikoisia kukkalajeja. Autolla liikkumista voi hyödyntää muutenkin. Pääkaupungin ulkopuolelta löytyy valtatie 20, joka kulkee aivan rannikkoa pitkin. Sitä ajamalla törmää useisiin rantoihin, joilla myös paikalliset viihtyvät. Sixtin vuokra-auton avulla pääset näkemään paljon enemmän kuin pelkät turistinähtävyydet. Sen vuoksi autonvuokraus El Higueron lentoasemalla on pelkästään järkevää. Niin sinä kuin koko muukin seurue nautitte paljon enemmän, kun lomalla ei ole aikatauluja, vaan asioita voi tehdä hetken mielijohteesta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä El Higuero Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä El Higuero Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä El Higuero Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä El Higuero Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä El Higuero Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä El Higuero Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä El Higuero Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to El Higuero Lentoasema

Näytä lisää