Autonvuokraus
Chiclana de la Frontera
Piilota
Espanja // Chiclana de la Frontera // Chiclana de la Frontera
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Chiclana de la Frontera: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Novo Sancti Petri, Htl Aldiana
  11130 Chiclana de la Frontera ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CDZS01
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 16:00
Juhlapyhä07:30 - 16:00
 
 24 h palautus

Sixt Chiclana de la Frontera toivottaa sinut tervetulleeksi Andalusiaan

Autonvuokraus Chiclana de la Fronteran toimipisteeltämme aloittaa matkasi vaivattomasti. Vuokra-auto Chiclana de la Fronterasta on miellyttävä keino tutustua kaupunkiin sekä sen kauniisiin lähiseutuihin. Toimipisteemme sijaitsee lähellä rantaa, ja pääset paikalle helposti esimerkiksi bussilla. Vuokra-auton noudettuasi koko Andalusian alue on kätesi ulottuvilla. Suuntaa tutustumaan vaikkapa Atlantin rannikon loputtomiin hiekkarantoihin, lähialueiden luontokohteisiin tai vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan, historiaa huokuvaan Cádizin kaupunkiin. Sixt Autovuokraamo Chiclana de la Frontera tarjoaa kattavan vuokra-autovalikoiman, josta löydät allesi mukavan vuokra-auton matkasi ajaksi. Yksin tai kaksin matkaava voi valita käyttöönsä esimerkiksi kompaktin henkilöauton, kun taas koko perheen voimin matkaaville suosittelemme tilavia perheautojamme. Mikäli matkustajia ja matkatavaroita on paljon, löytyvät valikoimastamme myös minibussit, joissa riittää tilaa isommallekin porukalle. Luontoretkeilijä voi valita käyttöönsä vakaan maasturin, ja vaativaan makuun tottuneille puolestaan tarjoamme kattavan valikoiman Premium-luokan autoja urheiluautoista avoautoihin.

Autonvuokraus Chiclana de la Fronterasta on mukava tapa matkustaa

Espanjan kauniit maisemat ovat helposti saavutettavissasi Sixt Chiclana de la Fronteran vuokra-autolla. Laadukkaat vuokra-automme tarjoavat nautinnollisia ajokilometrejä pidemmillekin retkille, ja ilmastoitujen vuokra-autojemme ansiosta matkanteko tuntuu miellyttävältä myös kesän helteillä. Joustavan vuokra-autopalvelumme avulla teet matkastasi itsesi näköisen, ja lisäpalveluista voit valita käyttöösi lisätarvikkeita omien tarpeidesi mukaan. Mikäli sisällytät vuokra-autoosi vapaat kilometrit, olet vapaa matkustamaan minne vain ilman kilometrimäärien tarkkailua. Jos valitset autoa vuokratessasi lisäkuljettajapalvelun, voit jakaa ajamisen nautinnon useampien kuljettajien kesken, ja navigaattorin avulla puolestaan löydät parhaat reitit määränpäähäsi. Perheen pienimpien turvaksi tarjoamme lisäpalveluina lastenistuimet, joihin kuuluvat niin vauvan turvakaukalot kuin isommille lapsille soveltuvat lastenistuimet ja vahvistetut korokeistuimetkin. Huomaathan varausta tehdessäsi, että ellei erikseen muuta mainita, varaus koskee ainoastaan ajoneuvokategoriaa, ja lopullinen automalli vaihtelee saatavuuden mukaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 16:00
Juhlapyhä07:30 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Chiclana de la Frontera CDZS01 Novo Sancti Petri, Htl Aldiana 11130 Chiclana de la Frontera 36.344124, -6.161736 +34-871180192

Sixt-toimipiste Chiclana de la Frontera CDZS01

Novo Sancti Petri, Htl Aldiana
11130 Chiclana de la Frontera
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service