Autonvuokraus
La Linea - Alcaidesa
Piilota
Espanja // La Linea - Alcaidesa
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa La Linea - Alcaidesa

Sixt Autovuokraamo La Linea Alcaidesa on loistava valinta silloin, kun haluat Etelä-Espanjan matkaltasi enemmän vapautta varaten käyttöösi vuokra-auton. Valitse uusista ja luotettavista ajoneuvoistamme sopivin, ja anna teiden viedä. Tee päiväretkiä lähimaastoon tai pidempiä matkoja vähän kauemmas. Perheelliset ajelevat mukavasti tilavalla farmarilla, häämatkalle sopivat loistoautot, ja minibussilla kulkee isompikin seurue. Tutustu autovalikoimaamme jo tänään internetissä ja jätä varauksesi samantien!

 
 • Alcaidesa/Hotel Aldiana
  Urb. Alcaidesa s/n
  11315 La Linea-Alcaidesa

  ma. - su.09:00 - 14:00
  Juhlapyhä09:00 - 14:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Alcaidesa/Hotel Aldiana

  Sixt Autonvuokraus
  Urb. Alcaidesa s/n
  11315 La Linea-Alcaidesa

  ma. - su.09:00 - 14:00
  Juhlapyhä09:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokrausta La Linea Alcaidesassa - vuokra-autoja vaativaankin makuun

La Linea Alcaidesan Sixt Autovuokraamon uusissa ja luotettavissa ajoneuvoissa on kattavat peruspalvelut, ja voit halutessasi lisätä matkustusmukavuutta lisäpalveluilla. Lastenistuimilla huolehdit perheen pienempien turvallisuudesta, gps-navigaattorilla ajelet vieraammillakin tieosuuksilla löytäen perille, ja lisäturvat tuovat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Voit myös valita lisäkuljettajan, mikäli seurueessa on useampia kuljettajia. Muistathan vuokra-autoa valitessasi, että Sixt ei takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ainoastaan autokategorian.

Koe La Linea Alcaidesan upeat maisemat vuokra-auto allasi!

La Alcaidesa sijaitsee Gibraltarin salmesta vain noin 20 kilometrin päässä pohjoiseen. Suhteellisen hiljainen lomakeskus Costa del Solissa tarjoaa matkailijalleen kolme pitkää hiekkarantaa nimeltään Playa Torrecarboneria, Playa Alcaidesa ja Playa Hacienda. Kaikki näistä sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä keskustasta. Rantaelämää helpottaaksesi pakkaa Sixt vuokra-autoon kaikki tarvittava ja hurauta rannalle. Liikematkalaisille ja golffareille on alueella kaksi golf-kenttää. Alueen suosituin kenttä on Alcaidesa Links Golf Resort, jolta on hyvällä säällä huikeat näkymät Gibraltarille, ja San Roque Golf Club tarjoaa sekin upeita maisemia ja laadukkaat radat. Matkaa golf-kentille keskustasta on alle 5 kilometriä, jonka ajaa mukavasti seurueen kanssa ilmastoidulla vuokra-autolla.

Seikkailunhaluisille sopiva päiväretki voi suuntautua Gibraltarin salmelle, jonne ajaa noin puolessa tunnissa. Ota passi mukaan, sillä sitä kysytään rajalla, kamera tippukiviluolia ja maisemia varten sekä kärsivällisyyttä apinoiden kanssa. Samalla käynnillä voit tutustua englantilaiseen kulttuuriin vaikkapa ruuan tai teen merkeissä, sillä alue on kuulunut Britannialle jo vuodesta 1713 lähtien. Vain noin 50 kilometrin päässä La Alcaidesasta sijaitsee todellinen luonnon helmi, Parque Natural los Alcornocales, josta on hyvinä päivinä näkymä aina Afrikkaan asti. Luonnonpuisto tarjoaa rauhaa, ja jo matka sinne on elämys! Vuokraa siis ajoneuvo Sixt Autovuokraamosta, tutustu luontoon, vietä helppo päivä hiekkarannalla tai ajele golfaamaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service