Auton vuokraus alueella La Linea - Alcaidesa

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä La Linea - Alcaidesa

Autonvuokrausta La Linea Alcaidesassa - vuokra-autoja vaativaankin makuun

Autonvuokrausta La Linea Alcaidesassa - vuokra-autoja vaativaankin makuun

Sixt Autovuokraamo La Linea Alcaidesa on loistava valinta silloin, kun haluat Etelä-Espanjan matkaltasi enemmän vapautta varaten käyttöösi vuokra-auton. Valitse uusista ja luotettavista ajoneuvoistamme sopivin, ja anna teiden viedä. Tee päiväretkiä lähimaastoon tai pidempiä matkoja vähän kauemmas. Perheelliset ajelevat mukavasti tilavalla farmarilla, häämatkalle sopivat loistoautot, ja minibussilla kulkee isompikin seurue. Tutustu autovalikoimaamme jo tänään internetissä ja jätä varauksesi samantien!La Linea Alcaidesan Sixt Autovuokraamon uusissa ja luotettavissa ajoneuvoissa on kattavat peruspalvelut, ja voit halutessasi lisätä matkustusmukavuutta lisäpalveluilla. Lastenistuimilla huolehdit perheen pienempien turvallisuudesta, gps-navigaattorilla ajelet vieraammillakin tieosuuksilla löytäen perille, ja lisäturvat tuovat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Voit myös valita lisäkuljettajan, mikäli seurueessa on useampia kuljettajia. Muistathan vuokra-autoa valitessasi, että Sixt ei takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ainoastaan autokategorian.
Koe La Linea Alcaidesan upeat maisemat vuokra-auto allasi!

Koe La Linea Alcaidesan upeat maisemat vuokra-auto allasi!

La Alcaidesa sijaitsee Gibraltarin salmesta vain noin 20 kilometrin päässä pohjoiseen. Suhteellisen hiljainen lomakeskus Costa del Solissa tarjoaa matkailijalleen kolme pitkää hiekkarantaa nimeltään Playa Torrecarboneria, Playa Alcaidesa ja Playa Hacienda. Kaikki näistä sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä keskustasta. Rantaelämää helpottaaksesi pakkaa Sixt vuokra-autoon kaikki tarvittava ja hurauta rannalle. Liikematkalaisille ja golffareille on alueella kaksi golf-kenttää. Alueen suosituin kenttä on Alcaidesa Links Golf Resort, jolta on hyvällä säällä huikeat näkymät Gibraltarille, ja San Roque Golf Club tarjoaa sekin upeita maisemia ja laadukkaat radat. Matkaa golf-kentille keskustasta on alle 5 kilometriä, jonka ajaa mukavasti seurueen kanssa ilmastoidulla vuokra-autolla.Seikkailunhaluisille sopiva päiväretki voi suuntautua Gibraltarin salmelle, jonne ajaa noin puolessa tunnissa. Ota passi mukaan, sillä sitä kysytään rajalla, kamera tippukiviluolia ja maisemia varten sekä kärsivällisyyttä apinoiden kanssa. Samalla käynnillä voit tutustua englantilaiseen kulttuuriin vaikkapa ruuan tai teen merkeissä, sillä alue on kuulunut Britannialle jo vuodesta 1713 lähtien. Vain noin 50 kilometrin päässä La Alcaidesasta sijaitsee todellinen luonnon helmi, Parque Natural los Alcornocales, josta on hyvinä päivinä näkymä aina Afrikkaan asti. Luonnonpuisto tarjoaa rauhaa, ja jo matka sinne on elämys! Vuokraa siis ajoneuvo Sixt Autovuokraamosta, tutustu luontoon, vietä helppo päivä hiekkarannalla tai ajele golfaamaan.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella La Linea - Alcaidesa
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta La Linea - Alcaidesa.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa La Linea - Alcaidesa?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta La Linea - Alcaidesa. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa La Linea - Alcaidesa?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 69 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella La Linea - Alcaidesa

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa La Linea - Alcaidesa?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa La Linea - Alcaidesa?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in La Linea - Alcaidesa

Näytä lisää