Autonvuokraus
Alcaidesa/Hotel Aldiana
Piilota
Espanja // La Linea - Alcaidesa // Alcaidesa/Hotel Aldiana
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Alcaidesa/Hotel Aldiana: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Urb. Alcaidesa s/n
  11315 La Linea-Alcaidesa ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: QRLS02
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 14:00
Juhlapyhä09:00 - 14:00
 
 24 h palautus

Laadukkaat vuokra-autot Sixt Alcaidesa/Hotel Aldianasta

Autonvuokraus Alcaidesa/Hotel Aldianasta on vaivaton valinta matkallesi. Sixt Autovuokraamo Alcaidesa/Hotel Aldianan toimipiste sijaitsee La Lineaan kuuluvan Alcaidesan alueella, Hotel Aldiana Alcaidesan tiloissa. Vuokra-auton noutamisen jälkeen Alcaidesasta on helppo suunnata minne vain. Voit jatkaa matkaasi esimerkiksi läheistä A7-moottoritietä pitkin, joka kulkee halki Espanjan itärannikon ja jonka kautta pääset näppärästi moniin kohteisiin, kuten alle tunnin päässä sijaitsevaan Marbellaan tai vilkkaaseen Algecirasin satamakaupunkiin. La Linea sijaitsee Gibraltarin välittömässä läheisyydessä, ja vuokra-auton avulla pääsetkin helposti poikkeamaan Gibraltarinsalmen ainutlaatuisiin maisemiin. Oivallinen päiväretkikohde on esimerkiksi kaunis Gibraltarinvuori, joka sijaitsee vain vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä La Linean alueelta. Olitpa sitten liikematkalla tai lomaretkellä, Sixtin valikoimasta löydät laajan valikoiman vuokra-autoja tunnetuilta eurooppalaisilta automerkeiltä. Vuokra-autotarjontaamme kuuluvat myös luksusautot tunnetuilta valmistajilta, kuten Mercedes-Benz, BMW, Audi ja Porsche. Kaupunkien kapeammille kujille ja suosittelemme kompakteja henkilöautojamme, kun taas maaseudulle ja luontokohteisiin kaipaavalle varman ajonautinnon tuovat 4x4-maasturimme. Nuorten kuljettajien puolestaan kannattaa tutustua valikoimaamme alle 25-vuotiaille vuokra-autoilijoille.

Autonvuokraus Alcaidesa/Hotel Aldianasta sopii itsenäiselle matkailijalle

Vuokra-auto Alcaidesa/Hotel Aldianasta mahdollistaa joustavan matkustamisen ilman ylimääräistä juna- tai bussiaikataulujen tarkkailua. Autonvuokrauksen lisäpalveluineen voit hoitaa helposti jo etukäteen, jolloin auton noutaminen toimipisteeltämme on nopeaa ja mutkatonta. Lisäpalvelutarjontaamme kuuluu esimerkiksi GPS-navigointilaite, joka selvittää puolestasi reitit ja voit keskittyä karttojen tutkiskelun sijasta ajamiseen. Halutessasi voit myös valita matkallesi lisäturvaa, kuten lasi- ja rengasturvan mahdollisten vaurioiden varalta. Jos mukana on useampi kuin yksi kuljettaja, valitse silloin lisäkuljettajapalvelu. Mikäli olette retkeilemässä koko perheen voimin, lisäpalveluista voit valita lastenistuimia eri ikäisille lapsille. Ystävällinen henkilökuntamme Sixt Alcaidesa/Hotel Aldianassa on aina valmis auttamaan kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Kiinnitäthän jo varausvaiheessa huomiota siihen, että Sixt voi luvata ainoastaan tietyn ajoneuvokategorian, ja lopullinen automalli voi poiketa varausvaiheessa esitetystä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 14:00
Juhlapyhä09:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Alcaidesa/Hotel Aldiana QRLS02 Urb. Alcaidesa s/n 11315 La Linea-Alcaidesa 36.232997, -5.318605 +34-871180192

Sixt-toimipiste Alcaidesa/Hotel Aldiana QRLS02

Urb. Alcaidesa s/n
11315 La Linea-Alcaidesa
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service