Autonvuokraus
Menorca Ciutadella Satama
Piilota
Espanja // Menorca // Menorca Ciutadella Satama
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Menorca Ciutadella Satama: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Paseo San Nicolas 171
  07760 Ciutadella ES +34-607010183
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: MAHC01
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 17:30
Juhlapyhä09:00 - 17:30
 
 24 h palautus

Sujuvasti matkaan Sixtin kautta Menorcalla

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua ammattitaidolla toimipisteessä Menorca Ciutadella Satama, jossa Sixtin autonvuokraus onnistuu helposti, ja matkasi voi alkaa turvallisen ja luotettavan vuokra-auton kyydissä. Sijaintimme on erinomainen Ciutadella de Menorcan keskustassa, sataman läheisyydessä, monien hotellien ympäröimänä ja kauniiden nähtävyyksien keskellä, joten vuokra-auto on kätevä tulla noutamaan vaikka jalkaisin mistä päin keskustaa tahansa. Menorca Ciutadella Sataman toimipisteen autovalikoimasta on varaa valita, joten meiltä löydät juuri tarpeitasi vastaavan vuokra-auton, kaiken lisäksi edullisesti. Kaksistaan matkalla olevat viihtyvät hyvin taloudellisen henkilöauton kyydissä, jossa menossa mukana kulkevat matkatavarat ja harrastusvälineet, mutta jos seurueen koko on suurempi tai tavaraa on enemmän, löydät meiltä myös tilavammat farmarit. Luksusautoista meillä on tarjota premium-luokan urheilu- ja avoautot, joilla Menorcan saaren kiertelyn voi tehdä tyylillä ja ripauksella ylellisyyttä, erinomainen valinta vaikka häämatkalle! Jykevämpää tehoa kaipaavaa kuskia miellyttävää maasturimme, jonka kyydissä mikään tie ei ole liian hankala kuljettavaksi. Asiakaspalvelumme tarjoaa luotettavaa opastusta autonvuokrausta Menorca Ciutadella Satamasta harkitsevalle, ja saat meihin yhteyden soittamalla tai voit itse perehtyä palveluihimme verkkosivuillamme.

Auton vuokraaminen lisäpalveluilla helpottaa matkaa

Sixt tarjoaa autonvuokraajalle muun muassa vapaat ajokilometrit, kolariturvan ja kolmannen puolen vastuuvakuutuksen, mutta itse voit vaikuttaa paljon vuokrauskokemukseesi perehtymälle tarjoamiimme lisäpalveluihin ja -turviin, joista voit valita tarvittavat. Kattavista lisäpalveluistamme yksi suosituimmista on navigaattori, jonka opastuksessa ajamisesta tulee stressittömämpää, kun ei tarvitse huolehtia, pääseekö perille oikeaan paikkaan vai ei. Lapset on myös Sixtillä otettu huomioon ja valittavanasi on eri ikäisille sopivia turvallisia lastenistuimia, jotta arvokkaimmat kyyditettävät kulkevat mukana miellyttävästi ja turvassa. Jos reissussa on useampi kuskiehdokas, voit nimetä matkalle lisäkuljettajia, jotta ratin taakse pääsee ongelmitta vaihtamaan uuden kuskin kesken matkan. Näihin ja muihin lisäpalveluihimme voit tutustua tehdessäsi varausta vuokra-autosta, otathan kuitenkin huomioon, että lupaamme vain autoluokan, emme tiettyä ajoneuvomallia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 17:30
Juhlapyhä09:00 - 17:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Menorca Ciutadella Satama MAHC01 Paseo San Nicolas 171 07760 Ciutadella 39.995557, 3.827127 +34-607010183

Sixt-toimipiste Menorca Ciutadella Satama MAHC01

Paseo San Nicolas 171
07760 Ciutadella
 
Puhelinnro +34-607010183

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service