Autonvuokraus
Santa Cruz (Canary Islands)
Piilota
Espanja // Santa Cruz (Canary Islands)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Santa Cruz (Canary Islands)

Sixt Autovuokraamo Santa Cruz de la Palmalla on sinulle oikea osoite, jos tahdot saada matkastasi upealla saarella irti kaiken mahdollisen. Autovuokraamostamme voit nimittäin hankkia käyttöösi saarella tarpeellisen vuokra-auton sekä erilaisia lisäpalveluita ja -vakuuksia, jotka varmistavat matkasi ongelmattoman sujumisen. Autovuokraamomme Santa Cruz de la Palmalla tarjoaa kattavan kattauksen monipuolisia vuokra-autoja, joiden joukosta löydät myös upeita urheilu- ja avoautoja, jotka tuovat taatusti matkaasi ripauksen luksusta. Lisäksi voit valita käyttöösi saaren maastoa laajemmin tutkivalle soveltuvan maasturin, tilavan farmarimallisen ajoneuvon tai taloudellisen henkilöauton, jolla matka sujuu luotettavasti.

 
 • La Palma Lentoasema (Canaries)
  Aerop. Santa Cruz de La Palma
  38738 Santa Cruz (Canary Islands)

  ma. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • La Palma Satama (Canaries)
  Estación marítima S/C La Palma
  38700 Santa Cruz de la Palma

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • La Palma Lentoasema (Canaries)

  Sixt Autonvuokraus
  Aerop. Santa Cruz de La Palma
  38738 Santa Cruz (Canary Islands)

  ma. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • La Palma Satama (Canaries)

  Sixt Autonvuokraus
  Estación marítima S/C La Palma
  38700 Santa Cruz de la Palma

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Autonvuokraus Santa Cruz de la Palmalla käy vaivattomasti

Sixtiltä autonvuokraus Santa Cruz de la Palmalla on helppoa ja voit hoitaa sen myös etukäteen ennen saapumistasi saarelle, milloin sinun tarvitsee vain noutaa varaamasi ajoneuvo meiltä. Muista kuitenkin, ettemme takaa asikkaidemme käyttöön tiettyjä automalleja tai -merkkejä, vaan valitun ajoneuvoluokan mukaisen kulkupelin. Vuokraukseen esimerkiksi vapaat ajokilometrit ja vapaaehtoinen henkilövakuutus sisältyvät jo valmiiksi, mutta erilaisina lisäpalveluina voit hankkia toimipisteestämme käyttöösi vaikkapa navigaattorin jonka avulla varmistat, että löydät perille vaivattomasti. Jos mukanasi on lapsia, voit hankkia meiltä käyttöösi myös monipuolisia vahvistettuja turvakaukaloita, lastenistuimia tai korokeistuimia.

Vuokra-autolla Santa Cruz de la Palma tutuksi

Kanariansaaret on tunnettu matkakohde, mutta saarten vähemmän tunnettu helmi on Espanjalle kuuluva Santa Cruz de la Palma, missä vuokra-auton hankkiminen on hyvä valinta, sillä sen avulla voit kiertää vaikka koko pienehkön saaren. Kaunis värikkäästä arkkitehtuuristaan tunnettu kaupunki tarjoaa paljon nähtävää, kuten mahtavia siirtomaa-aikaisia rakennuksia, museoita upeine taidekokoelmineen ja esimerkiksi 1500-luvulla rakennetun Ermita de Nuestra Señora de la Luz kirkon. Alueen parasta antia ovat kuitenkin sen luonnonihmeet, joihin vuokra-autolla pääsee tutustumaan helposti. Ehdoton käyntikohde on ainakin Caldera de Taburienten kansallispuisto lukuisine patikointireitteineen. Puistossa sijaitsee myös näkemisen arvoinen valtava kraatteri ja upeita vesiputouksia. Lisäksi autolla kannattaa huristaa Roque de los Muchachosin observatorioon ja ihailemaan saaren eksoottisia suola-altaita.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä