Autonvuokraus
Kapkaupunki Bellville
Piilota
Etelä-Afrikka // Cape Town // Kapkaupunki Bellville
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kapkaupunki Bellville: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 200 Durban Road, Oakdale
  7535 Bellville ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CPTN01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
la.08:00 - 12:00
 
 

Sixtin vuokra-autolla saat kaiken irti matkastasi Kapkaupunkiin

Okranväriset savannit, Pöytävuori, turkoosin sininen meri sekä Sixt Autovuokraamo Kapkaupunki Bellville yhdistyvät elämäsi elämysmatkaksi. Sixt Autovuokraamon Kapkaupunki Bellvillen toimipisteemme löytyy aivan Jack Muller puiston nurkilta Oakdalen kaupunginosasta. Vuokra-autovalikoimamme kattaa niin henkilöautot ja farmarit kuin urheilu- ja avoautotkin. Voit viettää lomasi tyylillä ja turvallisesti liikkuen valitessasi autonvuokrauksen Kapkaupunki Bellvillessä. Tee varauksesi etukäteen, se tapahtuu helpoiten verkkosivuillamme tai puhelimitse. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä, sekä valitsee sinulle vapaana olevasta autokalustostamme parhaiten tarpeitasi vastaavan vuokra-auton Kapkaupunki Bellvillessä valittuasi haluamasi kategorian. Emme kuitenkaan valitettavasi tee varauksia millekään tietyille automerkeille. Avaimet käteen saatuasi vuokra-auto on valmis käyttöösi ja seikkailusi Kapkaupungin kaduilla voi alkaa!

Sixt yhdistää laadukkaan asiakaspalvelu ja korkeatasoisen autokaluston

Olipa matkasi tarkoitus mikä hyvänsä - loma ystävien tai perheen kesken, työmatka tai vaikkapa unohtumaton elämysmatka Nordkappista Kapkaupunkiin - Sixtin vuokra-ajoneuvovalikoimasta löytyy vuokra-auto joka tarpeeseen. Kapkaupunki Bellvillen toimipisteemme valikoimaan kuuluvat henkilöautot ja farmarit sekä urheilu- ja avoautot. Kansainvälisesti tunnettu Sixt on perustettu perheyrityksenä Saksassa vuonna 1912. Jo yli sadan vuoden ajan Sixt on luonut vankkaa perustaa ja vahvaa imagoa nojaten laadukkaaseen ja osaavaan asiakaspalveluun sekä korkeatasoiseen autokalustoon, jonka tuoreimmat autot ovat vain muutaman kuukauden vanhoja. Palveluihimme sisältyy Euroopan kärkikastiin kuuluvan ajoneuvovalikoiman lisäksi myös paljon muita palveluja. Voit esimerkiksi lisätä vuokrapakettiisi useita kuljettajia, olemme tässä huomioineet myös alle 25-vuotiaat kuljettajat. Lasten turvaistuimet ja lisävakuutukset tuovat turvaa ja mukavuutta matkallesi. Etelä-Afrikassa kannattaa hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien tarjous, ja pidemmille reissuille kannattaa aina valita rajaton kilometrimäärä. Kätevä GPS-navigaattori ohjaa sinut oikeaan osoitteeseen missä ikinä maailmalla liikutkin. Tervetuloa tutustumaan sääntöihimme ja ehtoihimme tarkemmin nettisivuillamme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00
la.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kapkaupunki Bellville CPTN01 200 Durban Road, Oakdale 7535 Bellville -33.890065, 18.633605 +27-112309999

Sixt-toimipiste Kapkaupunki Bellville CPTN01

200 Durban Road, Oakdale
7535 Bellville
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Urheiluautot & avoautot

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service