Autonvuokraus
Kapkaupunki Town Lentoasema
Piilota
Etelä-Afrikka // Cape Town // Kapkaupunki Town Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kapkaupunki Town Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Cape Town Int. Airport
  7525 Cape Town ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CPT
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Cape Townin Lentoasemalla tarjoaa sinulle monipuolisen autovalikoiman ja laadukkaan palvelun. Autokalustostamme löytyy vaihtoehtoja pienistä suuriin tarpeen mukaan. Näppärät hatchbackit ja pienet sedanit ovat parhaita valintoja yksin matkustaville tai pariskunnille. Perheellisten suosikkiauto on isompi farmari ja suuremman seurueen kelpaa ajella tila-autolla tai minibussilla. Premium-luokan luksusauto sopii bisnesmatkaajalle kuin knalli päähän. Voit varata itsellesi tietyn autoluokan, mutta emme voi taata vuokra-auton merkkiä tai mallia. Jotta autonvuokraus Cape Townin Lentoasemalla onnistuisi mahdollisimman hyvin, valitse lisäpalveluista itseäsi hyödyttävät käyttöösi. Voit nimetä itsellesi varakuljettajan ja vakuutukseen saa lisäturvaksi kolari-, lasi ja rengasturvan. Vuokra-autoon voi vuokrata edullisesti GPS-navigaattorin sekä lasten erikokoisia turvakaukaloita ja -istuimia.

Cape Townin Lentoasema - CPT

Lentoasema on maan kolmanneksi suurin noin kymmenellä miljoonalla matkustajalla. Sen sijainti on mainio ja keskustaan onkin vain vajaan puolen tunnin ajomatka. Autonvuokraus Cape Townin Lentoasemalla sujuu kätevästi, sillä Sixtin toimipiste on keskusterminaalissa. Saapuessasi asemalle löydät opasteiden avulla perille. Vuokra-auton voi palauttaa samaan paikkaan tai vaihtoehtoisesti alueella oleviin muihin toimipisteisiin. Niistä kaksi sijaitsee lähellä keskusta-aluetta, yksi Bellvillessä metropolialueella ja yksi Stellenboschin naapurikaupungissa noin 30 kilometriä lentoasemalta itään päin.

Ota kaikki irti vuokra-autosta

Cape Town on Etelä-Afrikan lounaisosassa sijaitseva rannikkokaupunki, jossa asuu lähiympäristö mukaan lukien neljä miljoonaa asukasta. Kuuluisin nähtävyys lienee Hyväntoivonniemi, jonne on kaupungista noin 70 kilometrin ajomatka. Autonvuokraus Cape Townin Lentoasemalta kannattaa jo yksin tämän retken vuoksi, mutta kaupungissa on useita muitakin käymisen arvoisia paikkoja. Keskustan länsipuolella on kansallispuistoalue, jonka korkein huippu Pöytävuori kohoaa kilometrin korkeuteen. Päälle pääsee niin köysiradalla kuin jalkaisinkin. Keskusta-alueen nähtävyyksistä mainittakoon 1600-luvulta peräisin olevan Hyvän toivon linna, timanttimuseo ja Kahden valtameren meriakvaario. Yksi erikoisimmista käyntikohteista on Robben Island eli paikallinen vankilasaari. Nykyinen Unescon maailmanperintökohde on ollut asutettu jo kivikaudella ja siellä on toiminut vankilan lisäksi leprasairaala. Jos pää kestää mutkaista vauhtia, 20 minuutin ajomatkan päässä Bellvillessä on paikallinen kesäkelkkarata.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kapkaupunki Town Lentoasema CPT Cape Town Int. Airport 7525 Cape Town -33.969444, 18.597222 +27-112309999

Sixt-toimipiste Kapkaupunki Town Lentoasema CPT

Cape Town Int. Airport
7525 Cape Town
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service