Auton vuokraus toimipisteestä Kapkaupunki Town Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Kapkaupunki Town Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kapkaupunki Town Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kapkaupunki Town Lentoasema

Osoite

Cape Town Int. Airport, 7525 Cape Town, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Kapkaupunki Town Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Cape Townin Lentoasemalla tarjoaa sinulle monipuolisen autovalikoiman ja laadukkaan palvelun. Autokalustostamme löytyy vaihtoehtoja pienistä suuriin tarpeen mukaan. Näppärät hatchbackit ja pienet sedanit ovat parhaita valintoja yksin matkustaville tai pariskunnille. Perheellisten suosikkiauto on isompi farmari ja suuremman seurueen kelpaa ajella tila-autolla tai minibussilla. Premium-luokan luksusauto sopii bisnesmatkaajalle kuin knalli päähän. Voit varata itsellesi tietyn autoluokan, mutta emme voi taata vuokra-auton merkkiä tai mallia. Jotta autonvuokraus Cape Townin Lentoasemalla onnistuisi mahdollisimman hyvin, valitse lisäpalveluista itseäsi hyödyttävät käyttöösi. Voit nimetä itsellesi varakuljettajan ja vakuutukseen saa lisäturvaksi kolari-, lasi ja rengasturvan. Vuokra-autoon voi vuokrata edullisesti GPS-navigaattorin sekä lasten erikokoisia turvakaukaloita ja -istuimia.
Cape Townin Lentoasema - CPT

Cape Townin Lentoasema - CPT

Lentoasema on maan kolmanneksi suurin noin kymmenellä miljoonalla matkustajalla. Sen sijainti on mainio ja keskustaan onkin vain vajaan puolen tunnin ajomatka. Autonvuokraus Cape Townin Lentoasemalla sujuu kätevästi, sillä Sixtin toimipiste on keskusterminaalissa. Saapuessasi asemalle löydät opasteiden avulla perille. Vuokra-auton voi palauttaa samaan paikkaan tai vaihtoehtoisesti alueella oleviin muihin toimipisteisiin. Niistä kaksi sijaitsee lähellä keskusta-aluetta, yksi Bellvillessä metropolialueella ja yksi Stellenboschin naapurikaupungissa noin 30 kilometriä lentoasemalta itään päin.
Ota kaikki irti vuokra-autosta

Ota kaikki irti vuokra-autosta

Cape Town on Etelä-Afrikan lounaisosassa sijaitseva rannikkokaupunki, jossa asuu lähiympäristö mukaan lukien neljä miljoonaa asukasta. Kuuluisin nähtävyys lienee Hyväntoivonniemi, jonne on kaupungista noin 70 kilometrin ajomatka. Autonvuokraus Cape Townin Lentoasemalta kannattaa jo yksin tämän retken vuoksi, mutta kaupungissa on useita muitakin käymisen arvoisia paikkoja. Keskustan länsipuolella on kansallispuistoalue, jonka korkein huippu Pöytävuori kohoaa kilometrin korkeuteen. Päälle pääsee niin köysiradalla kuin jalkaisinkin. Keskusta-alueen nähtävyyksistä mainittakoon 1600-luvulta peräisin olevan Hyvän toivon linna, timanttimuseo ja Kahden valtameren meriakvaario. Yksi erikoisimmista käyntikohteista on Robben Island eli paikallinen vankilasaari. Nykyinen Unescon maailmanperintökohde on ollut asutettu jo kivikaudella ja siellä on toiminut vankilan lisäksi leprasairaala. Jos pää kestää mutkaista vauhtia, 20 minuutin ajomatkan päässä Bellvillessä on paikallinen kesäkelkkarata.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kapkaupunki Town Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kapkaupunki Town Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kapkaupunki Town Lentoasema sinun on oltava vähintään 23-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kapkaupunki Town Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kapkaupunki Town Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kapkaupunki Town Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kapkaupunki Town Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kapkaupunki Town Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kapkaupunki Town Lentoasema

Näytä lisää